akougontai stin athina oi mpompes pou peftoun edw pera?
akougontai stin athina oi mpompes pou peftoun edw pera?
Mαλάκες, έχουν περικυκλώσει το σπίτι μου (!)
It is known.
Θα πλημμυρίσει ο παππούλης στο ισόγειο μάλλον
It is known.
μπες να κάνεις πλιάτσικο. είναι στην φύση σου!
τον παππού και βάλτον να σου απλώνει το τυρί στα μακαρόνια
Αχα. Ξες τι τυρί έχει ο παππούς? Ένα κίτρινο... Πάει σούπερμάρκετ αγοράζει τυρί και το έχει έξω στην αυλή για καμιά δύο βδομάδες μέχρι να κιτρινίσει.Καλύτερα να τον γλύψω ανάμεσα από τα δαχτυλάκια των ποδιών παρά να μου απλώσει το σιχαμένο του τυρί στα μακαρόνια.
It is known.
Μόνο γι'αυτό, τα άλλα δεν έχει νόημα να τα συνεχίσουμε φαντάζομαι. Πέρασε η αρχική χαβαλετζίδικη φάση, πλέον κουράζει.
Τέσπα, το δεν έχουν την εμφάνιση/"απαιτούμενο" στυλάκι το κάνουν και πόσοι άντρες στα 35+. Κοντό μαλλί, κυκλοφορούν με κουστούμι στη δουλειά κι έτσι. Αλλά ξέρεις ποια είναι η μικρή τους διαφορά από τις υποτιθέμενες γυναίκες που λες; Αυτούς τους βλέπεις στους Cloven Hoof πχ να είναι και να υποστηρίζουν την σκηνή. Τους βλέπεις να αγοράζουν το demo/EP της νέας μικρής μπάντας για να στηρίξουν(ηθικά κυρίως) τα παιδιά να συνεχίσουν μπας και βγάλουν κανάν ωραίο heavy metal δίσκο και να μην τα παρατήσουν. Γυναίκες γενικά δεν βλέπεις. Sorry κι όλας, αλλά οι λίγες που βλέπεις είναι η εξαίρεση στον κανόνα(και αυτή που πόσταρες είναι όντως εξαίρεση).
Πώς τα λέω αυτά; Ε έχω πάρει ρε φίλε σε 1-2 τέτοιες συναυλίες παραπάνω από σένα, ματάκια έχω, βλέπω. Το να μου πεις "πω πω τίγκα στο μουνί το live των Maiden" δε μου λέει κάτι. Εκεί κι αν πηγαίνουν άτομα με απλά επιφανειακή σχέση με την μουσική(πέρυσι είχα δει κοπέλα που 1 τραγούδι ήξερε όλο κι όλο και το περίμενε - μάντεψε ποιο). Γενικά, κακά τα ψέματα, heavy metal και γυναίκες δεν πάνε μαζί. Εκτός ξαναλέω αν μου βρεις πολλές σαν αυτήν που πόσταρες, ειδικά αν είναι μιας Α ηλικίας(30+ πχ). Γιατί οι περισσότερες τα παρατάνε κάπου εκεί, ανοίγουν το σπιτάκι τους και τέλος. Ούτε κανά ψιλό για να αγοράσεις κανά σιντάκι(δε μιλάω να αγοράζει δισκογραφίες ή να σκάει χιλιάρικα για κανά Take the Night), ούτε καμιά συναυλία κοντά(που να βρεις μπεϊμπισίττερ), πόσο μάλλον για ταξιδάκι Αθήνα από επαρχία πχ να δεις την μπάντα που γουστάρεις. Ούτε καν ασχολούνται με καινούριες κυκλοφορίες. Το καλύτερο να ακούν ακόμα 10-15 πράγματα του παρελθόντος και να λένε "άκουγα κι εγώ heavy metal τότε".
@Nasum: Είπα πως δεν πάνε γενικά; Σίγουρα πάνε. Μουνόδουλοι υπάρχουν. Αλλά αυτό είναι άσχετο πιστεύω με το αν οι γυναίκες ακούν heavy metal έτσι;
PS: Για να μην παρεξηγηθώ, και άντρες το παρατάνε μετά από κάποια ηλικία. Απλά από άντρες υπάρχουν αρκετοί που μένουν και στηρίζουν τον χώρο και μετά από την ηλικία που παντρεύονται ή κάνουν παιδί ή οτιδήποτε. Γιατί πάντα γουστάραν και το κάναν για την καύλα τους, όχι για να το παίζουν χεβιμεταλάδες να ρίξουν γκόμενες(αυτό δεν είναι τρέντι καιρό τώρα). Και έτσι και θα κόψουν κανάν καφέ/μπύρα/έξοδο γενικά για να αγοράσουν το demo/EP που λέγαμε, και θα ψαχτούν για 2-3 μέρες άδεια με το αφεντικό για να κάνουν το ταξιδάκι που λέγαμε στην Αθήνα για τους Cloven Hoof.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Εφόσον δεν υπάρχουν γυναίκες στο μέταλ, πώς αισθάνεσαι που οι μεταλλάδες ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ για να γαμήσουν; Ξερωγω οι Manowar γαμάνε πορωμένες μεταλλούδες που χαϊδεύουν τα βυζιά τους για πάρτη τους στις συναυλίες κτλ, είναι τρου ρε παιδί μου, στη φάση κτλ, εσύ, ο απλός μεταλλάς οπαδός πώς ΑΝΕΧΕΣΑΙ να είσαι με κάποια που πιθανότατα θα θεωρεί αυτά που ακούς μαλακίες;
Θα πρέπει να το ανέχεται και να μη την ενοχλεί όταν βάζεις Βόταν στο στερεοφωνικό αλλιώς πούλο ή το βλέπεις σε φάση "ας ρίξω ένα πούτσο και για τα υπόλοιπα, τα σοβαρά, με κανα φιλαράκι μου" ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
h mousikh einai ka8ara proswpiko 8ema. to sex kai ta parelkomena tou, diaproswpiko.....![]()
![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Ε κάπως έτσι. Δεν περιμένω να τα γουστάρει, δε με νοιάζει κι όλας. Αλλά δεν περιμένω να μου τα πρήζει για ότι ακούω. Αν δεν της αρέσω όπως είμαι, με ότι ακούω, μπορεί να πάει κι αλλού. Υπάρχουν κι άλλοι άντρες, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες. Δεν θα σκάσουμε βρε αδερφέ.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ναι αλλά εσύ ανέχεσαι να πας σπίτι της και να ακούτε Νιρβάνα (τίγκα στο μουνί το γκραντζ!) ή καμιά μπαλαντούλα κτλ, γενικά πράγματα που γουστάρει εκείνη ή είσαι σε φάση "κομμένες οι μουσικές όταν είμαστε μαζί, ο καθένας τα δικά του για νάμαστε αγαπημένοι";
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
με προβληματίσατε και σκέφτομαι τις κοπέλες που είχαμε σχέση ως τώρα. ΟΛΕΣ άκουγαν/ακούν metal (ok η πρώτη άκουγε σε φάση λύκειο, δε μετράει, καμιά σχέση τώρα).![]()
Rock or Nothing