Μπά, πουθενά δεν υπάρχει...
Μπά, πουθενά δεν υπάρχει...
Για πείτε κάνα πρόγραμμα που να κόβω από ένα mp3 όποιο διάστημα θέλω. Μη μου πείτε κάνα fruity loops, κάτι απλό σε χρήση μόνο για αυτό το σκοπό θέλω. Θενκς
Δες αυτή τη σελίδα μέχρι κάτω
http://www.electricrequiem.com/forum...794#post857794
Επίσης δες και το λινκ στο ποστ μου για ακόμα πιο παλιό θρεντ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Egw to wave editor tou nero xrhsimopoiw![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Εντυπωσεις απο Prototype κανεις?Απο το λιγο που επαιξα,ειναι σαν να σαι ο σουπερμαν και ο σπαιντερμαν μαζι στο GTA.Και παιζει ανελεητη σφαγη.
Last edited by Ragnarock; 17-06-2009 at 16:00.
Καλό είναι λίγο που το παιξα, τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια απλά αυτή η αίσθηση καταστροφής είναι όντως ωραία![]()
webless spiderman on steroids![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
ΠΑΤΕΡΑ
Βτς, ο Abruzzi είχε ρωτήσει για το virtua tennis 2009, καλό είναι, δεν έχει μεγάλες διαφορές βέβαια (ευτυχώς έχουν βγάλει τα γελοία που έτρωγες τούμπα σε κάθε χτύπημα) αλλά το online μετράει και όσο έπαιξα δεν έχει πολύ lag. Απλά απ'ότι φαίνεται θα βγαίνει ένα κάθε χρόνο
360. Να σου πω την αλήθεια 2.5 μέρες το χω παίξει μόνο και έχω να παίξω το προηγούμενο αρκετό καιρό αλλά γενικά μοιάζει με τα προηγούμενα, εγώ πχ που τα προηγούμενα τα είχα λιώσει, σε αυτό κατευθείαν όταν μπήκα online νίκαγα τους περισσότερους. Θέλει λίγο καλύτερο positioning για να στείλεις δυνατή μπαλιά, το wrong foot επιτέλους δουλεύει σχετικά σωστά, έχουν κάνει κάτι μικροαλλαγές στο world tour, αυτά.Αυτό αναφέρουν και στα reviews που κοιτάω τώρα ως αρνητικό, μικρές διαφορές. Το online πάντως έχει πλάκα, μόνο αρνητικό ότι μπορείς εσυ να επιλέξεις έναν από αυτούς που έχει ήδη (federer κλπ) και ο άλλος να πάρει κάναν φτιαγμένο από το world tour
ΟΚ, πάλι ρωτάω κάτι τρελό, αλλά παίζει κάποιος να ξέρει. Ψάχνω ένα web interface για να ελέγχω unixοειδές μηχάνημα με ssh. Τίποτα σε java applet ή κάτι παρεμφερές, που όμως θα ελέγχει με ssh(όχι απλό telnet). Με ενδιαφέρει να είναι τελείως platform independent ο έλεγχος χωρίς να κατεβάζω απολύτως τίποτα extra(ούτε καν ένα putty δηλαδή).
Κάτι παρεμφερές έχει πχ το webmin, αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρω να δουλέψει το ssh login module του. Συνέχεια όταν έδινα username/password με πέταγε από τη σύνδεση και στο mailing list είδα πολλοί ακόμα είχαν παρόμοιο πρόβλημα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age