Ρε μάγκες με συγκίνησε το θρεντ και γράφτηκα να ποστάρω....

Πριν αρκετά χρόνια αγόρασα από τον Ζαχαρία το Horse Rotorvator και το Scatology των Coil από 10.000 δραχμές ..... Μπατιράκι τότε αλλά με πόνο και ζόρι είχα μαζέψει τα λεφτάκια. Λέω σε έναν φίλο , το-και-το ... μόρτη μου λέει σε έπιασαν κότσο ... το πείρα προχτές από Κυψέλη (μου διαφεύγει το όνομα του μαγαζιού) 1.800 δρχ --> ΙΝΚΟΜΙΝΓΚ ΜΟΥΤΖΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1.

Περνάει καιρός πάω Ζαχαρία , βρίσκω But what ends... , Death In June 1.500 δρχ.... Χεχ λέω , ο τσοπάνης έφαγε κρα και συμμορφώθηκε ... με γρήγορες σπασμωδικές κινήσεις και με τον φόβο μην έχουν κάνει λάθος το σβερκώνω και βουρ...
Το ίδιο βράδυ λέω στο ίδιο φιλαράκι ... ζούλα μου τις μπάλες... τόσο πείρα το LP ... και μάλλον του λέω έχει και άλλα κομμάτια ... Πάει μετά από 2 μέρες .... 7.800 το δισκάκι ...

Από τότε μόνο σε τραγικά καλές ευκαιρίες ψωνίζω .... αν και σπάνια πάω πια για ψώνια... όταν 3πλο box Einsturzende Neubauten το έχω με ταχυδρομικά 16€ θα ψωνίσω από τον αλλοδαπό , πέτυχα στο 7+7 πριν χρόνια 2 autechre albumakia στα 3€ ... ε τα τσίμπησα.

Και μιας και αναφέρθηκε η ιστορία για τους "γνώστες" που ξέρουν τι πουλάνε θα σας πω το εξής....
-Δεν ψήνομαι να πω όνομα, όποιος είναι Αθηναίος κάποιας ηλικίας τον ξέρει-

Του έλεγες φίλε γεια , θέλω ξέρω 'γω Cabaret Voltaire voice of america το έχεις ? .... -random απάντηση A- Την άλλη εβδομάδα έρχεται
Φίλε καλησπέρα ξέρω γω , έχεις Bedtime for Democracy με την εφημερίδα μέσα? -random απάντηση Β- Ποτέ δεν ήρθε Ευρώπη με τη εφημερίδα.
Φίλε έφερες Blood Sugar Sex Magic ? -πιο συχνή random απ όλες τις απαντήσεις - Μόλις τέλειωσε μάλλον μέσα στον μήνα θα το έχω πάλι...

Ο τύπος είχε τέτοιο σύνδρομο ξερόλα που εμένα με τον κολλητό μου μας έδιωξαν από το συγκεκριμένο δισκάδικο γιατί μια μέρα τον δουλεύαμε με απίθανα ονόματα και album και μια φορά δεν μας είπε ... όπα ρε μάγκες τι είναι αυτό? δεν το ξέρω .... βασικά καρφωθήκαμε με το "μήπως έχεις το καινούριο από Dead Mitsotakis?" ...

Μετά από πολλά χρόνια τον πέτυχα σε δισκάδικο (πολύ μεγάλο πολύ γνωστό) και τσίμπησα ένα CDaki (από βαρεμάρα μιας και δεν έχω καν cd player). Το συγκρότημα ήταν Die Form και το album Duality, και ξεκίνησε να μου λέει για τα παλιά τους , και του λέω "Ιδικά τότε που ήταν στην Warm Surgent" και μου λέει ναι .... εντάξει ήμουν 30 χρονών και έκατσα 20 λεπτά και τον δούλευα ...