τα ταγκς θα σε καθοδηγήσουν
λοκαστ ειδες γυναικα να μπαινει στο φορουμ κ αξιόθηκες να απαντήσεις? 50 ποστ με υπονοούμενα έχω κάνει.. τι σκατά!
σχετικά με την κλανιά Λοκ λες αυτή με μέντα ή εκείνη με καμμένο λάστιχο?
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
είχε χτες ταινιάρα Cold Heart,στο Σταρ που αλλού
ανοίγω κ βλέπω το Σόγιερ να προσπαθεί να βιάσει μια γκόμενα κ αφού της έχει βάλει ταμπάσκο στη κοιλιά της λέει "you're a red hot litlle pepper,aintya"
επόμενη σκηνή,ο Σόγιερ στη φυλακή και τον επισκέπτεται ο Δόκτορ Λιπίδης
φοβερές ερμηνείες![]()
Και γω το πέτυχα ε. Απλώς δεν είδα σκηνή με βιασμούς. Πρωινό νομίζω της πήγε της κοπελιάς.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
εγώ στο STAR γιατί έβλεπα άλλο έργο?
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Μήπως κατα τύχη το έργο που είδες εσύ είχε ροζ Σώγιερς να έχουν φτερά αγγέλων και να παίζουν κροκέ στον ουρανό σημαδεύοντας 3 Μπόινγκ που είχαν από 6 φτερά το καθένα;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
πηγαίνετε στο 1:40 και περιμένετε να χώσει την ατάκα του.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
True Metal Or No Metal At All
de douleuei gamw thn mpanaia sou re skatogamhmene
oriste vrizw xwris logo
mpravo
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
it does
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
nai alla otan postara den....
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πρεφάρατε; Ανοίγει συζήτηση και στο Politics, βέβαια..
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.