Results 1 to 10 of 10

Thread: Zero Boys-Vicious Circle lp (1982)

Anti-Hero Reject's Avatar

Default Zero Boys-Vicious Circle lp (1982)

Οκ,μολις γυρισα σπιτι,περασα πραγματικα καλα,και το πρωτο πραγμα που βρηκα πανω στο κρεβατι μου ηταν ο εν λογω δισκος.
    ....ο οποιος εχει μεινει πανω στο κρεβατι εδω και κανεναν μηνα σερι.
    Οι Zero Boys ηταν η πρωτη πανκ μπαντα που εμφανιστηκε μολις το 1979 στην Ιντιανα των ηπα,σε μια πολιτεια που δεν ειχε καμια σχεση με το πανκ και γενικα καμια επαφη με κανενα αλλο μουσικο ειδος εκτος απο την καουντρυ για παρα πολλα χρονια.
    Τον συγκεκριμενο δισκο εψαχνα πολλα χρονια να τον βρω και να τον αποκτησω (ηταν αρκετα δυσευρετος στην αυθεντικη του μορφη,ενω οι επανεκδοσεις εβγαιναν γυρω στα 20-25ε/φυσικα δεν θα τα εδινα) μεχρι που ενας μπαρμπαπανκ μου τον πουλησε και μου ειπε "ξερω οτι θα πιασει τοπο".
    Διαβασα πολλα χρονια σε περιοδικα οπως το Artcore,Razorcake,Maximum rock n roll οτι ειναι κλασσικος,οτι ειναι κορυφαιος,οτι ειναι απο τους καλυτερους δισκους που βγηκαν ποτε απο το αμερικανικο πανκ,αλλα αρνιομουν πεισματικα να τον κατεβασω,ειχα ακουσει απλα ενα-δυο κομματια στο νετ που με εκαναν να χυσω επανω μου.
    και τωρα,the real deal.
    Οι Zero Boys στο ελπι αυτο οριζουν το πανκ.οχι το πανκ ροκ,οχι το χαρντκορ,αλλα το πανκ.οπως ακριβως εκαναν και οι Blitz στην αγγλια την ιδια εποχη.Μακρυα απο πειραματισμους,μακρυα απο μπερδεμενο ηχο,βασικο παιξιμο και ακομα πιο βασικος ηχος.ταχυτητες γρηγορες αλλα που δεν θελουν να γινουν χαρντκορ,παραγωγη ακριβως οπως πρεπει για εναν πανκ δισκο.
    Απιστευτα snotty ηχος,φωνητικα που σου θυμιζουν 16χρονο τσογλανο,κομματια που εχουν ΑΥΤΟ ακριβως που λειπει απο τις περισσοτερες μπαντες σημερα ανεξαιρετως ιδιωματος (hooks-να σου κολλαει το κομματι σαν μαστιχα κατω απο το θρανιο,να σε πιανει με την μια και να μην σε αφηνει),αυτος ο δισκος ειναι καλυτερος απο οτιδηποτε εβγαλαν ποτε οι black flag,circle jerks,adolescents,germs(ναι,μεσα και αυτοι),και βρισκεται στην ιδια κατηγορια με τους πρωτους 2 δισκους των Ramones.Ναι,ειναι ΤΟΣΟ καλος.
    Δεν μπορω απλα να ξεχωρισω κομματι,ειναι ολα ενα και ενα.
    Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν βρηκα αυτον τον δισκο οταν ημουν 16-17 χρονων.Γιατι πολυ απλα θα ηταν ενα κομματι της ψυχης μου,γιατι φανταζομαι τι αναμνησεις θα μου αφηνε τωρα.Δεν πειραζει,στα 45 μου θα με συγκινει οσο και τωρα.
    Παυλο,τσεκαρεις,και ψαχνεις απο που οι drug free youth πηραν το ονομα τους.

Last edited by Reject; 13-06-2009 at 05:57.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member 00i00's Avatar

mehehe Drug Free Youth...ρε αλεξ να καμνομε κανα τοπικ για Cowpunk κλπ...πιαστηκα απο το country τωρα εγω

οτι θελεις αγορινα,οποτε το θελεις.
    τελικα θα ΕΡΘΩ την ερχομενη βδομαδα,σταματαω την δουλεια επιτελους...

αμην...γιατι σταματαει ρε?

γιατι μικ οταν ερχεται ιουνιος και εσυ χτυπας πυρετο 38.4,καταλαβαινεις πως κατι δεν παει καλα.γαμω τα καραβια και τις κλιματικες αλλαγες που τρως στην μαπα επι 12 ωρες,απο 40φευγα βαθμους μεχρι αερακι που σε γαμαει.
    ασε που ειμαι ο τελευταιος ηρωας μπαρμαν που εμεινε στο μαγαζι.οι αλλοι ψοφησαν στην πορεια,δεν την παλεψαν.ψαχνουν για καινουργιους.
    και βρηκα αλλου,καλυτερα.

γινε ντιτζεης ρε

δεν μπορω να παιξω καλοκαιρινη μουσικη.

καλα ελα να σε φορτωσω χιππικα με σιταρια κλπ

χωνε Αστραλιες ρε και paisley underground.....τι πιο καυλοκαιρινο

χαχ!
    θα ερθω να σε βρω και θ μου τα ξηγησεις απο κοντα!
    παντως καλοκαιρινοτατους wipers εποχης youth of america θα τους εβαζα με χαρα...

(σκατα μολις ηρθε sms απο τα ρεμαλια που ειναι 3 αυτοκινητα και κατεβαινουν gbh.και εγω τρωω depon)

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

Λοιπόν αυτό εδώ έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μου punk δίσκους όλων των εποχών. Όπως λέει ο άλεξ τα φωνητικά είναι κάπως brat-ιστικα αλλά οι συνθέσεις βγάζουν μια τρελή μελωδία. Στην επανέκδοση της secretly Canadian γράφει και κάτι μεγαλεπίβολα πράγματα σε φάση : ''όταν οι ramones έχασαν το νόημα τους, έιχαμε τους zero boys'', τα οποία είναι μεν μαλακίες αλλά περιγράφουν καλά ένα φαινόμενο.

τίγκα στις κομματάρες πάντως. Down the drain, outta style, amphetamine addiction και δεν συμμαζεύεται. βασικά δεν έχει άσχημο τραγούδι είναι όλα ΦΟΒΕΡΑ. Και ο μπασίστας παίζει γαμηστερά, απλά ακούστε.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ