τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά;
Η' απλά ψαρώνετε επειδή γράφει καλά και αποπειράθηκε μια παρομοίωση που κάθεται όμορφα στο μυαλουδάκι ορισμένων, το οποίο έχει αλεθεί από την κυρίαρχη ιδεολογία και προπαγάνδα; Ναι, τι ωραία που τα εξηγεί όλα, ο Μαρξ ήταν ο καλοπροαίρετος σοφός προφήτης, και ο κακός Ένγκελς/Λένιν μετέτρεψε τη διαδασκαλία του σε δόγμα όπως ο Απόστολος Παύλος τη διδασκαλία του Χριστού. Πολύ όμορφη παπαριά, πράγματι. Ένα εύπεπτο περιτύλιγμα που κρύβει μέσα μια αντιδραστική μπούρδα επιπέδου καφενείου. Και τσιμπάνε όλοι. Μεταμοντέρνοι καιροί..
Θέλετε δηλαδή να κάτσω και να αναλύσω γιατί ο tyler-durden είναι κομπογιαννίτης που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ή θα παραδεχτείτε -οι σοβαροί τουλάχιστον- οτι κάνατε πλάκα και δεν πιστεύετε το παραμυθάκι;
Εγώ τουλάχιστον αυτή την παρομοίωση την είχα σκεφτεί και πριν και δεν έχω λόγους να την πάρω πίσω απ' τη στιγμή που απλά κράζεις.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ποιους γαμησε μωρε; Στην τσαρικη οικογενεια ανηκω και μας γαμησε;
Περα απο αυτο δε νομιζω να καταλαβες τι σε ρωτησα. Λετε οχι στην ΕΕ, την κραζετε δηλαδη, τι λεμε τωρα. Γιατι κατεβαινετε ευρωεκλογες αφου δεν συμφωνει με την ιδεολογια σας; Και κοψε την ειρωνια, εγω ρωτησα γιατι δεν μου εχει απαντησει κανεις κνιτης, μηπως παρω καμια απαντηση, αλλα καλα μαλακιστηρια αποδεικνυεστε καθε φορα που παμε να πουμε οι αλλοι "οκ ας προσπαθησουμε να μιλησουμε". Αν υπαρχει κανονικη απαντηση θα θελα να την ακουσω. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο, ΟΚΕΗ;
with change we'll explode and live
άντε ρε βλάκα που θα πεις για το κόμμα του λαού χωρίς να ξεπλύνεις πρώτα το στόμα σου δέκα φορές με μπεταντίν, αντικομμουνιστικό ραμολιμέντο.
όχι το παραδέχομαι. με έβαλε στη θέση μου.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ax vrise me. Oxi antikommouni re mpine,antikne. Exei diafora. Den perigrafw allo.
Alla gia n'anapsw ta aimata: TROTSKY RE![]()
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
ΚΟΥΤΕ
ME TSEKOURIA 8A GINEI TO NTOU RE ME TSEKOURIA na 8ymh8oume ta palia.
TO AIMA KYLAEI EKDIKHSH ZHTAEI
LEYTERIA STH VOREIA MYKONO
TROTSKY LEME![]()
πάντως, για όσους αναρωτιέται γιατί δεν απέχουν από τις ευρωεκλογές κόμματα που είναι κατά της ΕΕ, χιντ...
ούτε με το κοινοβούλιο είναι αλλά κατεβαίνουν στις βουλευτικές!!!
α, ενταξει τοτε, ειναι γενικα ανισορροποι!
this is radio freedom.
Αυτοδιαχείρηση στη βάση λοιπόν.
Ποιος ψηφίζει να πάμε γκάζι σήμερα, να σηκώσει χέρι!
τι λες ρε βλάκα; όπου σας πω ΕΓΩ θα πάτε!