Και double post γιατί γαμάω, ρε αρχίδι Κομπι, μάζεψε τους γαμωαγκώνες σου
3-1 τέλος
edit: που σε ρε μπλάκι;;;;;
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Εχω μια απορια προς Μπλακι. Πως γινεται να εισαι Λεικερς? Αηδιασα σημερα.![]()
Συγχαρητηρια σε Ορλαντο που καταφεραν να χασουν δικο τους ματς.
Απειρα μα απειρασε Μickael Pietrus που ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του μαλακα του Ισπανου. Μονο καπνογονο δεν αναψα ε.
ksypnw kata la8os 7 para tetarto kai lew den anoigw tv mhpws kai petyxw to telos? sto shmeio ekeino eixan meinei 1.30 kai xaname me 5 pontous. kai kei pou lew katalaba, 8a ksanakoimh8w......lol.....paratash kai diplo! exasa mia wra ypno alla aksize!![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Ε καλά να πάθουν, άπειρα λάθη, δηλαδή διαφορά σε 4 λεπτά, μαρκάρισμα στον Φίσερ, βολές Χάουαρντ, ε απειρία τέλος πάντων. Καλό ματς πάντως
![]()
![]()
Αυτά είναι! Δεν ξανα βλέπω ματς! Ντακς μαλακίες λέω, δε χάνω τη στέψη :ρ
Τι παίχτηκε με Γκασόλ και Πιετρούς?
Πότε το έχει σε επανάληψη?
Στηρίζω Γκασόλ στο Νοβίτσκι vs Γκασόλ επειδή μου τη σπάει ο Νοβίτσκι. Έχει σουτάρα δε λέω, αλλά δε γίνεται να είσαι 4-5αρι και να βασίζεσαι μόνο στο σουτ.
Φίξξξερ είμαι Λέηκερς λόγω Κόμπι, όπως ήμουν Μάτζικ λόγω Πένι στα 90ς. Τώρα ψάχνω για νέο πουλέν να αντικαταστήσει τον Κόμπι μόλις αποσυρθεί!
Last edited by BlackiE; 12-06-2009 at 19:35.
ε στα 40'' , εισαι 5 ποντους μπροστα, εχεις επιθεση, και πάει παραταση. Ε καλά να πάθεις που χάνεις. Φέτος δεν παρακολούθησα καθολου nba, περαν των τοπ-10ς της μερας ξερώγω, που είχα ψιλιαστεί οτι ο τουρκογλου την έχει την τελευταια φάση το παλικάρι, αλλα δν είχα πάρει χαμπάρι ποσο παιχτάρα έγινε :S, τον είχα στο μυαλό μου, σε επίπεδο Φώτση παν'κατ'. Εν το μεταξύ αυτο το βηματάκι που κανει προς τα πίσω και μετα fade-away, ενώ φενεται μαλακια, στο ρηπλέη καταλαβαίνεις ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ κερδίζει, αφου ο τυπος ειναι τεραστιος. Χαιρομαι πραγματικα που και τα 4 ματς δν τα είδα με σχολιασμο σκουντη (omg) , αλλα την επόμενη μέρα με σχολιασμο που γαμάει, + του οτι μπορεις να κάνεις pause, να βλεπεις ξανα τις φάσεις, skip τις βολές και ετσι. Γιατι ειστε Γκαζολ-haters ρε? Μας ψώλιασε με την εθνική, οκ. Τους σφυριζαν τα απιστευτα, οκ, αυτο γινεται παντου. Οσοι εχετε παίξει παιδικο/εφηβικο θα το έχετε νίωσει στο πετσί σας, την αβάντα που τρώει ο 'καλος'. Τι σφυριγματα παιρνει ο Κομπις ξερωγω. Τέσπα 'γω το παληκάρι το χαίρομαι οταν παιζει κει τα 1v1 του, και γενικα παιχτούμπας. Πριν δω τα ματς υποστηριζα lakerz, επειδή περισυ μου φανηκε μαλακια που 'χασαν απο τους αλλους, αλλα το παιχνιδι των Orlando το απολαμβάνω 1000 φορες παραπάνω. Ο skip to my lou ειναι πορωτικος ο πουστης. Μακαρι να το γυρίσουν. εχει ο θεοc.
huge post is huge, sry :/
ο Κομπις ειναι ο καλυτερος μπασκετ-μπολιστας που υπαρχει φτη τη στιγμη νομιζω ε.
Αααα, επισης, αυτη τη παπαρια που κανουν στο nba δεν την καταλαβαινω ρε γμτ. Κανεις fake, το χαβει ο αλλος, πηδαει, πας πεφτεις πανω του, και περνεις βολες. δλδ wtf? Γιατι γαμάν αυτον που έφαγε το fake ετσι? Γιατι τα δείνουν? Πετυχε το fake? εχεις ελεύθερο σουτ / drive. τι μαλακιες ειναι αυτες?
φτα![]()
Last edited by zolitas; 12-06-2009 at 21:33.
Τώρα που το ανέφερες, και σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Φίξξξερ για τους εκφωνητές: Οκ, ξέρουμε ότι ξέρετε το παρατσούκλι του Άλστον, είναι ανάγκη να το λέτε 10 φορές σε κάθε περιγραφή? Πρήξιμο.
ε αφου ο ενας (απο τους εκφωνιτες) ειναι απο Νέα Υόρκη, του αφιερωσε και καλάθι ξερωγω, hommies και ετσι.
Για τη λάηβ περιγραφή λέω, Σκουντής με έναν άλλον. Αυτούς λες?
α οχι, για τους αμερικάνους λέω. Απλά νόμιζα οτι αυτους έχωνες. Καλά ο Σκουντής στο name-dropping ειναι μανουλα. Πικ-εν-ρολ, Μμμπαζερ-μπιτερ, μανο, σανο, στυλο. Ανάθεμα αν φτάνει το τρίποντο.