κανα οσκαρ για τον γκασολ παιζει;
Λοιπον, ακουστε. Μετα το τελος του αγωνα, ή πριν την εναρξη του επομενου, θα ψαξω στο web ολα τα Orlando Magic Dancers και τα Laker Giiiiiiiiiiiiiirls και θα γινουν καλλιστεια εδω περα. Ως τωρα οπως ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ δηλωσα σε φιλο μου οταν βλεπαμε αγωνα στο LA, νομιζω οτι σε ποσοτητα τα laker giiiiiirls ειναι εκπληκτικα, αφου ενα 75% απο αυτες νομιζω θα με εψηναν και για σχεση, για σεξ νομιζω δε συζηταμε. Αντιθετα τα Ορλαντο giiiiirls εχουν καμια 4αρα-5αρα που ακομα και για σεξ της μιας νυχτας το σκεφτεσαι, αλλα εχουν και κανα 2-3 που χανουν τον ελεγχο.
Οσον αφορα το ματς, πολυ ωραια ομαδα οι Ορλαντο, χαιρομαι να τους βλεπω και τελικα καλυτερα που πηγαν αυτοι κι οχι οι Κλιβλαντ Λεμπρονιερς γιατι νομιζω τοτε θα ηταν παρασταση για ενα ρολο. Ο Κομπε οτι εβαλε εβαλε, του ριχνω καταρα, αν πιασει και δευτερη φορα θα αρχισω να βγαζω και λεφτα απο αυτο ε. Φυσικα προτιμουσα ριπιτ των περσινων τελικων με Γκαρνετ ετοιμοπολεμο, οπου δε νομιζω οτι οι Λεικερς θα ειχαν ελπιδα, αλλα ενταξει, δεν πειραζει.
ασδαφδφσασδ για το μπούτσο παίζουμε, πάω για ύπνο
Χαχαχααχ τα σπασε η γιαγια ε. Ολα τα λεφτα.
Λοιπον καποιες παρατηρησεις για τους μαλακες σχολιαστες.
1. Ειναι ασχετοι απο κοσμικα. Δεν ηξεραν ποια ειναι η Ριανα.
2. Ειναι αδερφαρες. Δεν ηξεραν ποια ειναι η Ριανα.
3. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ. Δεν ειδαν οτι ειχε δοθει τεχνικη ποινη, εχασαν τη βολη οι βλακες.
4. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (2). Αυτο το αστειο συγκρισης Τζορνταν με Κομπε πρεπει να σταματησει.
5. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (3). Αυτο το αστειο συγκρισης Γκασολ (γαμω το σπιτι του) με Νοβιτσκι πρεπει να σταματησει.
6. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (4). Νομιζουν οτι το πικενρολ ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε στην ιστορια του μπασκετ.
7. Ειναι ασχετοι απο ποδοσφαιρο. Εδω δεν ξερουν ΜΠΑΣΚΕΤ ρε μλκ, θα ξερουν ποδοσφαιρο?!?
Τα δικα μου βουντου ψιλοεπιασαν αφου ο Κομπε δεν πολυυπαρχει, αλλα ρε μλκς ο Μπλακι τα γαμησε ολα που επεσε για υπνο.
τι έγινε τώρα ρε;
μπλάκι να πηγαίνεις πιο συχνά για ύπνο ε![]()
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Κριμα, αλλα τα θελαν και τα παθαν. Παμε να δουμε παραταση, αυριο 9ωρο στη δουλεια με 3.5 ωρες υπνο, ωραια... σταρχιδια μου θα γινω ανευθυνος και θα παω μια ωρα μετα.![]()