We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Εγω λιγωθηκα και μονο που το διαβασα παντως.![]()
full AC στο γραφείο εδώ κ 15' και ακόμη να πέσει από 30... άντε να δουλεψουμε κ λίγο
Rock or Nothing
πολύ rpgάδικο το αστείο![]()
Rock or Nothing
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ρε ΑΔΕΡΦΕΣ. Πώς μπορείτε και τρώτε με τόση ζέστη.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ΚΑταρχας πρεπει να καταρριφθει καποτε ο μυθος οτι οσο πιο παγωμενο το νερο τοσο περισσοτερο σε ξεδιψαει, υπαρχει η σωστη θερμοκρασια. Κατα δευτερον, ποτε δεν καταλαβα επισης γιατι ζεσταινει καποιος οταν τρωει. Ποτε δε μου συμβαινει εκτος κι αν τρωω προφανως καυτο φαγητο. Κατα τριτον, φυσαει απο την ανοιχτη μπαλκονοπορτα μου που κανει ρευμα και ειναι ωραια γιατι δε ζεσταινομαι ουτε ενα μπιτ.
Eδώ πάλι έχω ανοιχτή μπαλκονόπορτα και σκάει λαύρα απευθείας απ'την αφρική και μου γαμεί.
κι εδώ μπαλκονόπορτα ανοιχτή... έμπαζε καλό αεράκι ως πριν από λίγο που άρχισε να βρέχει, γέμισε ο τόπος υγρασία, χειρότερα τα κανε.
σκατά με φράουλες
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
δεν την παλεύω άλλοοοοοο... παρατάω δουλειά κ πάω για μπύρα
Rock or Nothing