Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
Quote Originally Posted by Midnight View Post
[]

Από ευρωπαϊστή metalhead που δεν τοποθετεί τους Blind Guardian το λιγότερο στη 10τη θέση των αγαπημένων του group δε νομίζω πως μπορώ να περιμένω κάτι...
Και δεν υποτίμησα τους Running, ήδη σημείωσα πως τους λατρεύω...αλλά οι Jag Panzer είναι σαφώς ανώτεροι! (για τους Manowar δε μιλάω καν, είναι μπάντα που ή λατρεύεις ή δε θες να την ακούς και δέχομαι αρνητικές κριτικές λόγω της ιδιαιτερότητάς της)
ε ,ΟΧΙ και ανώτεροι οι Panzer από τον καπετάνιο. Δε λέω ,και γαμώ τα Shadow Thief ,Ample ,Tyrants ακόμη και τα Age Of Mastery και Forth Judgmenet αλλά εδώ μίλάμε για port royal ,black hand inn ,pile of skulls ,blazon stone ,death or glory ,masquerade ,under jolly roger ,gates to purgatory ,branded and exiled. Δηλ Heavy Metal που απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Όσον αφορά τους Manowar δεν είναι ούτε love ούτε hate. Τους γουστάρω αρκετά με αγαπημένα μου άσματα metal daze ,kings of metal ,kill with power ,ride the gragon αλλά δεν είμαι πορωμένος fan με τίποτα.
Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια για το Black Hand Inn, που με όσους οπαδούς των Γερμανών το 'χω συζητήσει μαλακία το ανεβάζουν μαλακία το κατεβάζουν και μου τσιτώνουν τα νεύρα! Δίσκος που λίγα έχει να ζηλέψει από το Port Royal και νικά το υπερεκτιμημένο (κατά τη γνώμη μου) Death or Glory.

Όμως, οι Panzer στα αφτιά μου ηχούν με πολύ πιο δουλεμένες και μελωδικές συνθέσεις από τους Wild, ενώ δεν υστερούν σε τίποτα των Πειρατών σε δύναμη...
Σίγουρα, Port Royal και The Forth Judgement (αγαπημένοι δίσκοι αγαπημένων groups) κονταροχτυπιούνται άγρια και ισοδύναμα σχεδόν, όμως στο τέλος για λίγο θα έλεγα πως η Έβδομη Κρίση ορθώνεται πάνω από το γονατιστό αντίπαλό της. Περήφανο και γενναίο μεν, γονατιστό δε...