Quote Originally Posted by Ruthless View Post
Witchkiller η σύγκρισή σου είναι λίγο άκυρη. Αν πιάσεις όλη την Ευρώπη, χώσε και Καναδά μαζί με τα US και τότε η Ευρώπη χάνει πάλι(βασικά θέλω να σε δω να επιχειρηματολογείς ενάντια σε Exciter, Anvil, Witchkiller ).

Αλλά και χώρα χώρα να το πας στην Ευρώπη, ποτέ καμία δεν έφτασε τις αμερικανιές, ακόμα και μεγάλα κινήματα σαν το NWOBHM που είπα και σε προηγούμενο ποστ.
Καλά ,δεν χρειάζεται να πω περί ορέξεως κτλ ,απλά μου αρέσει να προβάλλονται απόψεις μέσω φάσεων τύπου "εγώ έχω δίκαιο και εσύ τον πέρνεις" μέσω αγνού χαβαλέ........

Το US metal απέχει πολύ από τον Καναδά για 'μένα. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω γιατί οι γιάνκιδες είναι πολύ πιο κάτω για 'μένα.

Quote Originally Posted by Midnight View Post
[

Αυτό θα πει Heavy/Power που καίει...

(Κανένα μίσος για την Ευρώπη, φυσικά...αλλά όσο Tyrant και Adams κρατάνε μικρόφωνο...)
για 'μένα ο ορισμός του μέτριου δίσκου............

Το έχω ξαναπεί φαντάζομαι ότι οι αγαπημένες μου σκηνές είναι το NWOBHM και η Καναδική (μετά τους δύο γερμαναράδες ,τους ξέρετε πια).

Για κάθε Anvil και Witchkiller θα υπάρχουν πάντα οι Blitzkrieg, για κάθε Piledriver οι Raven, για κάθε Voivod (των 2 πρώτων) οι Venom και φυσικά οι Tank και για κάθε Exciter oι Satan και Tokyo Blade για 'μένα. Δύσκολα μου ζητάς!