View Poll Results: ΤΙ?

Voters
76. You may not vote on this poll
  • Νέα Δημοκρατία

2 2.63%
  • ΠΑΣΟΚ

1 1.32%
  • ΚΚΕ

5 6.58%
  • ΣΥΡΙΖΑ

5 6.58%
  • ΛΑΟΣ

0 0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

6 7.89%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή)

13 17.11%
  • ΠΑ.Μ.ΜΕ. (παπαθεμελης)

1 1.32%
  • Δράση (μανος-μπουταρης..)

0 0%
  • Ένωση Κεντρώων

0 0%
  • Χρυσα Αυγα

1 1.32%
  • Α.Σ.Κ.Ε.

0 0%
  • Κόμμα Φιλελευθέρων

0 0%
  • Έλληνες Οικολόγοι (βεργης)

4 5.26%
  • Οικολόγοι Ελλάδας (Παπανικόλας)

0 0%
  • ΟΑΚΚΕ

2 2.63%
  • ΜΛ-ΚΚΕ

0 0%
  • ΕΕΚ

0 0%
  • Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών

3 3.95%
  • Φιλελεύθερη Συμμαχία

2 2.63%
  • Κοινωνία

0 0%
  • Λευκό

1 1.32%
  • Ουρανιο Τοξο

2 2.63%
  • ΠΑ.ΝΑ.Κ. (Πατριωτικό Ανθρωπιστικό Κίνημα)

0 0%
  • Κόμμα Νέων

0 0%
  • ΕΛ.ΕΝ.

0 0%
  • Ελληνικό Κίνημα Αμεσης Δημοκρατίας

0 0%
  • Αποχή

22 28.95%
  • Άκυρο

6 7.89%
Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 248

Thread: Γιουροελεκτιονς 2009

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Θανασάκης ο Πολιτευόμενος

Νέος Τσε λέμε!!
    Σαν Θεσσαλονικιος γεννημα - θρεμα, ζητώ συγνωμη απο τους υπολοιπους, αν και δεν τον τον ψηφισα ποτέ, που ζει ακομη αυτο το γλοιωδες πραγμα.

Ζητώ πολιτικο ασυλο σε οποιαδηποτε χωρα, δεν θελω να ζω μαζι με αυτον.
    χαχαχαχαχαχα ρε τι γίνεται.
    It is known.

Senior Member rage for order's Avatar

σε συντηρητικούς εργάτες, σε νοικοκυραίους μικροαστούς συνταξιούχους και μη, σε βλαμμένους φοιτητές-μαθητές, σε μικροαφεντικά και σε αγρότες που επίσης οι πιο πολλοί πια είναι από τα χειρότερα μικροαφεντικά.
    Last edited by rage for order; 08-06-2009 at 23:09.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

σωστό, αλλά από την άλλη πέραμα.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Νάμαι κι εγώ μόλις επέστρεψα από τα μπάνια Μια χαρά ψήφιζες και αν ήθελες μετά πήγαινες και για θάλασσα, ψάρεμα, κλπ. Αλλά το 50% των Ελλήνων είναι καθυστερημένο τι να πεις!

Καραμανλής και Καρατζαφέρης του είναι ευγνώμονες για την στήριξη και επιτυχία τους στις ευροεκλογές, ο μεν πρώτος γιατί βρήκε άλλοθι για να μην αποδεχτεί την ήττα του και να συνεχίσει ακάθεκτος, ο δε δεύτερος γιατί αφού ΟΛΟΙ οι οπαδοί του πήγαν να ψηφίσουν, να εμφανιστεί με πολύ ψηλότερα ποσοστά σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό αποχής, οι δε αυτοί του 50% θα μπορούσαν να μοιραστούν σε όλα τα αξιόλογα μικρά κόμματα μέχρι σύριζα και πραγματικά θα έχαναν τον ύπνο τους. Την επόμενη ας το ξανασκεφτούν καλύτερα!

Η οικολογία είναι πολιτική εξ ορισμού, το τι εννοούσε ο Τρεμόπουλος στη δήλωση δεν ξέρω, αλλά από όσο τον ξέρω εννοεί την πολιτική όπως τη ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα με τις κομματικές αντιπαλότητες. Από κει και πέρα προβλέπονται έντονες εσωτερικές αντιπαραθέσεις γιατί έχουν εισχωρήσει πολλοί προβοκάτορες και με εθνοπατριωτικές κορώνες αλλά και με οράματα πράσινου νεοφιλελευθερισμού.

Οι θέσεις για τα εθνικά θέματα των περισσότερων ΟΠ έιναι λίγο πολύ αυτά που ποστάρω και εγώ εδώ. Δεν το περιμενα από τον σταμ να τα θεωρεί ως ξεπούλημα της μακεδονίας, έναν οπαδό κόμματος που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα που στήριζαν τους σλαβόφωνους μακεδόνες, ακόμα και με προοπτική ανεξάρτητης πολυεθνικής Μακεδονίας, χωρίς καν να υπάρχει τέτοιο αίτημα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους εκτός ίσως από την εποχή του Εμφυλίου.

Πάντως, ο πόλεμος εναντίον των ΟΠ στη χωρα μας θα ενταθεί ακόμα πιο πολύ και δεν θα σταματήσει αν δεν τους ξαναστείλουν στην αφάνεια. Η επιτυχία τους στις ευροεκλογές είναι πρακτικά ανούσια για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, μια και ο θεσμός αυτός είναι άσφαιρα πυρά, η Κομισιόν κάτω από αδιαφανείς διεργασίες παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις ερήμην των λαών και μόνο αν υπάρχει πανίσχυρη αντίδραση σε κάτι μπορεί να τα μαζέψει λίγο (όπως στο θέμα των μεταλλαγμένων).

Α, και η ασπρομάλλα δίπλα του με τα λουλούδια, η Σοφία, δεν είναι συγγενής του, είναι βασικό στέλεχος των ΟΠ και του γκαίη κινήματος, από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αν ο φακός ήταν λίγο πιο ευρυγώνιος θα με βλέπατε και μένα με το κλασσικό αμάνικο FILA
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Δεν θέλαμε.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Candiru View Post
    Νάμαι κι εγώ μόλις επέστρεψα από τα μπάνια Μια χαρά ψήφιζες και αν ήθελες μετά πήγαινες και για θάλασσα, ψάρεμα, κλπ. Αλλά το 50% των Ελλήνων είναι καθυστερημένο τι να πεις!

Καραμανλής και Καρατζαφέρης του είναι ευγνώμονες για την στήριξη και επιτυχία τους στις ευροεκλογές, ο μεν πρώτος γιατί βρήκε άλλοθι για να μην αποδεχτεί την ήττα του και να συνεχίσει ακάθεκτος, ο δε δεύτερος γιατί αφού ΟΛΟΙ οι οπαδοί του πήγαν να ψηφίσουν, να εμφανιστεί με πολύ ψηλότερα ποσοστά σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό αποχής, οι δε αυτοί του 50% θα μπορούσαν να μοιραστούν σε όλα τα αξιόλογα μικρά κόμματα μέχρι σύριζα και πραγματικά θα έχαναν τον ύπνο τους. Την επόμενη ας το ξανασκεφτούν καλύτερα!
    Καθυστερημένο είναι το 50% των Ελλήνων επειδή πήγε στη θάλασσα και δε πήγε να ψηφίσει ή επειδή δεν ήθελε να ψηφίσει? Ελπίζω να εννοείς το 1ο.

Ο Καραμανλής δε νομίζω να συνεχίσει το βιολί του, έχει νιώσει το χαστούκι απλά δε το παραδέχεται. Είναι άνδρας αυτός. Κάπως θα τα μπαλώσει. Εδώ πριν μία εβδομάδα ελέω ευρωεκλογών μοίρασε κάτι €πουλα σε συνταξιούχους και η αστυνομία ξαφνικά μπόρεσε να κάνει 900πόσες συλληψείς μόνο στην Αθήνα...κάτι ανάλογο να κάνει πριν βουλευτικών και ξαναβγαίνει. Θα ξεχαστούν καμένα δάση, 15χρονα κτλ. Λίγη κρατική αγκαλιά μόνο.

Λαικός Ορθόδοξος συναγερμός σε λέει και έβγαλε την Τζαβέλλα. Πραγματικά αν υπάρχει κάποιος που ταυτίζεται με το ΛΑΟΣ και ψήφισε Τζαβέλλα, ας μας πει πόσα κιλά σκατά έχει στο κεφάλι του. Εκτός αν απλά δε ξέρει ποια είναι η Τζαβέλλα και ποιο το ΛΑΟΣ και απλά είναι καθυστερημένος. Πόσο "λαικό" μπορεί να είναι ένα τσιράκι Λάτση και Κόκκαλη τέλος πάντων?! Μεγάλος μάγκας ο Καρατζαφέρης αλλά και τέρμα επικίνδυνος.

Τέλος, να πω ότι εκτός από τα ψυχάκια που δε νοίαζονται για τη πολιτική, υπάρχουν και πολίτες -όπως και γω- που ψάχνουν να δουν τι παίζει και η απόλυτη ταύτιση τους σε αυτές τις εκλογές ήταν η αποχή. Νομίζω πως το γεγονός ότι δε ψήφισαν -και γω μαζί- δε μας κάνει καθυστερημένους αλλά αηδιασμένους με όλα τα κόμματα.

Αν έχεις το κουράγιο και την όρεξη, προσπάθησε να με πείσεις γιατί να έριχνα τη ψήφο μου σε ένα μικρό κόμμα. Με ποιο σκεπτικό δλδ. Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω σε μία τέτοια κίνηση, είναι μία λιγότερη δικαιολογία για τον Καραμανλή ως προς τη πτώση της νδ. Και πραγματικά το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι ποιος θα την πει στον άλλο και ποιος θα εντυπωσιάσει περισσότερο μεταξύ νδ πασοκ.
    It is known.

royally fucked animae's Avatar

@all
    Να το χαρούμε πρώτα ε?
    Kill the wise one!

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post

Αν έχεις το κουράγιο και την όρεξη, προσπάθησε να με πείσεις γιατί να έριχνα τη ψήφο μου σε ένα μικρό κόμμα. Με ποιο σκεπτικό δλδ. Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω σε μία τέτοια κίνηση, είναι μία λιγότερη δικαιολογία για τον Καραμανλή ως προς τη πτώση της νδ. Και πραγματικά το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι ποιος θα την πει στον άλλο και ποιος θα εντυπωσιάσει περισσότερο μεταξύ νδ πασοκ.
    γιατί αν ψήφιζες, έστω και το λευκό έγκυρο ή κάτμαν δεν θα έβγαζε δυο ο καρατζαφέρης. Ο Καραμανλής μπορεί να συνέχιζε να λέει τις ίδιες μαλακίες.
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Μα και 2 του καρατζαφέρη να μην είναι αλλά ένας ΛΑΟΣ και ο άλλος κηνυγός ή κάτμαν ή ένωση κεντρώων ή ή ή, πάλι ΔΕ με εκφράζει. Το ίδιο ανίκανους τους θεωρώ. Και σύμφωνα με το 5ο νόμο της βλακείας, ένας βλάκας είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος. Για αυτό θεωρώ ότι μόνο καθυστερημένος δεν είναι ο κόσμος που απέιχε. Ξαναλέω δε μιλάω για τα ψυχάκια της Μυκόνου αλλά για άτομα με πολιτική συνείδηση. (θεωρώ πως έχω μία).

Με το σκεπτικό ψηφίζω μικρό κόμμα, ο άλλος μπορεί να ψήφιζε λαος.
    Για λευκά, μόνο colgate. Τι λευκό, τι άκυρο, όλοι αποχή, πάμε θάλασσα στη τελική.

Τέλος πάντων. Πάει και αυτό το πανηγύρι.
    It is known.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Οι θέσεις για τα εθνικά θέματα των περισσότερων ΟΠ έιναι λίγο πολύ αυτά που ποστάρω και εγώ εδώ. Δεν το περιμενα από τον σταμ να τα θεωρεί ως ξεπούλημα της μακεδονίας, έναν οπαδό κόμματος που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα που στήριζαν τους σλαβόφωνους μακεδόνες, ακόμα και με προοπτική ανεξάρτητης πολυεθνικής Μακεδονίας, χωρίς καν να υπάρχει τέτοιο αίτημα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους εκτός ίσως από την εποχή του Εμφυλίου.
    Το ίδιο το ΚΚΕ πήρε πίσω τις μαλακίες του. Ανεξάρτητες μακεδονίες και μαλακίες, έσκυψε το κεφάλι ο Ζαχαριάδης και το βαφτίσαμε προλεταριακό διεθνισμό, ανιστόρητοι.

Για τις θέσεις σας βαριέμαι να σχολιάσω, θα μείνω κυρίως στο ότι είστε οι Τυπικοί Ευρωπαίοι Οικολόγοι, βαράτε τον κλασσικό απολιτίκ "ΝΑΤΟϊκή αριστερά" ρόλο που βαράνε όλοι στην Ευρώπη.

High on Life VirusXI's Avatar

σ'αυτό έχει δίκιο ο κάντιρος.
    ο καρατζαφύρερ έπιασε ταβάνι. όπως κι οι άλλες συμμορίες. σίγουρα ψήφισαν όλοι τους, σιγά μη πάνε κόντρα στις αρχές τους λόγω της Τζαβέλλα.
    αυτό σημαίνει ότι όσες μονάδες λιγότερες η αποχή, τόσο μικρότερο το ποσοστό τους.

εφ΄όσον λοιπόν όσο απέχουν οι πολλοί, τόση εξουσία αποκτάνε τα κάθε λογής φασισταριά να χαίρεστε την διαμαρτυρία σας.

σιχαίνομαι κάθε λογής κομματόσκυλα, αλλά

■■

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Δεν έχω διαβάσει το τόπικ καθόλου αλλά εγώ παιδιά αποφάσισα να απέχω και προς το παρόν, χωρίς να ξέρω καν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών (στο περίπου δηλαδή) αισθάνομαι ευτυχής που απείχα.

Παίζει να το μετανιώσω στο μέλλον αλλά αυτή τη στιγμή η ευτυχία και η γαλήνη κατακλύζουν τα σωθικά μου.

Σταυρώστε με.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Amnesiac προσπαθείς πολύ και επαναλαμβανόμενα.

Σε άλλα νέα, ο Καντίρος έχει δίκιο σ' ένα πράγμα: Οι ακροδεξιοί (ΛΑΟΣ-ΧΑ) δεν απέχουν προφανώς τόσο όσο οι υπόλοιποι. Αν λοιπόν όλοι οι φλου αριστεροί ή έστω αντιδεξιοί το 'ριχναν άκυρο ο Καρατζαφέρης δεν θα είχε 7,2% αλλά πολύ λιγότερο.
    Last edited by Dythor; 10-06-2009 at 01:20.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

χαχα. ανάποδα στα 'πανε!

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

αφού το άκυρο δε μετράει στα έγκυρα ρε Dythor...