Ναι αλλα εχει μια διασημη παναγια εκει περα αν θες να ξεδωσεις με την πωρωση και την καυλα που εχεις.
Ναι αλλα εχει μια διασημη παναγια εκει περα αν θες να ξεδωσεις με την πωρωση και την καυλα που εχεις.
mperni trith prwi 8a leipw akoma logw eklogwn, pempth prwi omws to exw oooooooolo gia xasimo, mplouzes, kafes, maital, porwsou
Omnia Mutantur, Nihil Interit
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Morm approved.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
loipon peite pioi theloun na to xanadoun e de kratimeia thelw suntomaka itrith fora
pempth elate exarheia tha sas kanw analush
thnos gamaei
gurisa
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα αμερικάνικο. Το λάτρεψε η ψυχούλα μου![]()
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Κρίμα που δε δώσανε χώρο στον Ironside όμως.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
re malakes tharthei kanenasna to xanadoume? mi paw monos malakia
ποθτανα ολα
iola 11
λεω να το δω αποψε. με εψησε ο μπερνι...
1) e4, c5
2) Νf3
και καλα τηα κανεισ εγς πσινς ερ κλικα τερμιαντορικι και τζασμινικι για θερινο
αν με πουλησουν θα εκδικηθω
ποθτανα ολα
iola 11
εγώ δεν κατάλαβα το εξής - μάλλον θαναι προφανές αλλά δεν έχω και τις καλύτερες γνώσεις του terminator mythos.
Spoiler
Spoiler
εγω δεν καταλαβα γιατι δεν εκτελεσαν επιτοπου τον ρις.
επισης αυτο που δεν καταλαβα ακομη απο το 1, πως γινεται να στελνει ο κονορ τον ρις να προστατψει την μανα του και να την γκαστρωνει. δεν βγαζει νοημα.