Ρε Ruthless σοφιστή να πούμε. Έχουμε ένα θέμα και το φέρνεις 10 βόλτες για να βγαλεις τους πάντες λάθος πάλι. Δηλαδή και άδικο να χουν όλοι, πάλι, εσύ δεν προβληματίζεσαι που όλοι σε λένε μαλάκα, πάλι;
Ρε Ruthless σοφιστή να πούμε. Έχουμε ένα θέμα και το φέρνεις 10 βόλτες για να βγαλεις τους πάντες λάθος πάλι. Δηλαδή και άδικο να χουν όλοι, πάλι, εσύ δεν προβληματίζεσαι που όλοι σε λένε μαλάκα, πάλι;
αφού πολεμάνε το ατσάλι ρε μαλάκα.
i need feminime venoms in order to function with the system.
ελα ρε ξεκολλατε και παμε να μιλήσουμε για καμια μουσική να ούμε.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
πεταχτηκε και ο νεος ο αντιμουσικος να μας την πει....βρε ουστ.
1) e4, c5
2) Νf3
ενταξει, αλλα αυτο το σαλτα και γαμησου πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ηταν και πολυ ομορφο...και δεν νομιζω οτι κανεις οφειλει εξηγησεις γιατι ειναι εδω μεσα.ειτε ακουει το ενα ειτε το αλλο.
1) e4, c5
2) Νf3
Να κανω μια ερωτηση που θελω περιπου 6 χρονια να την κανω? Γιατι εσεις που ειστε τοσο εγωιστες, ειστε τοσο? Εχω βαρεθει να διαβαζω 6 χρονια ενα σωρο αηδιες για σβησμενα ποστς, για θιγμενες αποψεις, γιατι "αυτος το ξεκινησε πρωτος" και για ενα σωρο αλλες βλακειες που το μονο που φανερωνουν ειναι χαμηλη αυτοπεποιθση, ανελεητο κομπλεξιζμο και εγωισμο μεχρι τελικης πτωσεως. Ενα σβησμενο ποστ ειναι ενα σβησμενο ποστ γαμωτο, δεν ειναι πολεμος κατα της δημοκρατιας, εχετε γραψει τοσες σελιδες λες και το ER ειναι το τελευταιο προπυργιο της ελευθεριας. Αυτα πανε και στις δυο πλευρες και σε ολους οσους τοσα χρονια δε δεχονται οτι αυτο που ακουει και προσκυναει ο διπλα μπορει να γαμαει ανελεητα, ειτε ειναι καυτο ατσαλι ειτε placebo, ειτε σαικεντελικ τρανς ειτε ηεπειρωτικα ξερω γω.
Περισσότερος κομπλεξισμός εγώ πιστεύω βρίσκεται στο "δε γουστάρω όπως τα λες άρα το παίζω γιος του Παττακού και ανήψι του Ιωαννίδη".
ΥΓ: Ομιτζί, είπα την άποψή μου![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Δηλαδη αυτο που φανερωνεις εσυ σε καθε σου ποστ οταν υπερασπιζεσαι το ατσαλι και οταν κατακρινεις οτιδηποτε ροζ
Όχι αρκετός όμως ξαναλέω για να το παίζω φασιστάκι και να απαγορεύω σε αυτούς με τα περίεργα ακούσματα να εκφράζονται.
Καταλαβαίνεις την μικρή ειδοποιό διαφορά ελπίζω.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ειναι ολα θεμα οπτικης. Προσωπικα αν ειχα την επιλογη να μου σβηνουν ενα (1) για καθε χιλια (1000) ποστ που κανω (ειδικα αν το 95% ηταν πρηξαρχιδικα ποστς) είτε να εχω καποιον αγνο οπαδο του χεβι μεταλ να μου πρηζει τα αρχιδια καθε φορα που θελω να κανω μια σοβαρη κουβεντα για κατι ροζ, να σαι σιγουρος οτι θα προτιμουσα το πρωτο. Να σου πω την αληθεια, δεν θα ειχα προβλημα να μου σβηνουν και τα μισα ποστς αν ταυτοχρονα εσβηναν και τα μισα κακογουστα ποστς αγνων οπαδων του ατσαλιου. Οποτε και ο φασισμος που επικαλεισαι συνεχεια υποκειμενικος ειναι...
Και επειδη ειμαι πεπεισμενος οτι δε θα καταλαβεις, αλλα παλι θα πεις τα δικα σου, αυτο που θελω να πω σαν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ σχολιαστης ειναι αυτο που δε λες να καταλαβεις εδω και σελιδες ολοκληρες. Οτι δηλαδη ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και πολλους αλλους εδω μεσα απο οτι φαινεται με ενοχλει πολυ περισσοτερο η οχλοκρατια και η αποψη του καθε κολλημενου οταν αυτη εκφραζεται χωρις κανενα νοημα για κατι με το οποιο δεν εχει ασχοληθει ουτε δευτερολεπτο στη ζωη του, παρα ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ που επι της ουσιας δε μειωσε κανεναν ως ανθρωπο και απλα εγινε ΣΥΜΒΟΛΟ ενος αγωνα κατα του φασισμου χωρις καμια πρακτικη αξια.