Το ξερω οτι ειμαι ηλιθιος, αλλα συμπεριελαβα την παρακατω προταση στη διπλωματικη μου και γελαω μονος μου σα βλακας.
"...και αντιστοίχιση του σήματος σε συγκεκριμένο κανάλι μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστικού συστήματος."
Το ξερω οτι ειμαι ηλιθιος, αλλα συμπεριελαβα την παρακατω προταση στη διπλωματικη μου και γελαω μονος μου σα βλακας.
"...και αντιστοίχιση του σήματος σε συγκεκριμένο κανάλι μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστικού συστήματος."
o giatros mou edwse ena kollurio pou mou fernei anagoules, zalades kai tash gia emeto ...
Spoiler
Briar
AXAXAXAXAXAX
χαχαχχαχαχαχα
υπάρχει σιρόπι για τον βήχα που το λένε Tuclase!
3 μέρες σερί πολύ κάψιμο.![]()
Rock or Nothing
δουλευα εγω ρε,αστα.
πουυυυτσα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Καιγώ δουλεύω. Αλλά στα Ιερά Χώματα οπότε δε με πολυπειράζει.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εδω δουλευω εγω που γενικα δε δουλευω ποτε και δουλευω τον κοσμο.
Βεβαια τι δουλευω, ενας εχει μπει μονο απο τις 930 μεχρι τωρα. Και δεν προβλεπεται να μπουν πολλοι.
Παω να τρολλαρω το φορουμ, παντου μαλακιες θα γραφω.
Ε ναι. Ομως τωρα ειναι ονλαιν η ντραμσικ, την κανω.
πώς και δουλεύετε αγ. πνεύματος ρε? οκ, ο πάνκης δικαιολογημένα, αλλά οι υπόλοιποι που είστε σε γραφεία - καταστήματα? είναι ανοιχτά σήμερα?
Rock or Nothing
Το γραφειο ειναι κλειστο για οσους διακοπευουν. Μια χαρα δουλευω και σημερα. Ηρεμα ομως και με ησυχια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.