Πω ρε πούστη πρέπει να σηκωθώ πρωί αύριο, αλλά δεν το χάνω.
Πάμε γερά![]()
Πω ρε πούστη πρέπει να σηκωθώ πρωί αύριο, αλλά δεν το χάνω.
Πάμε γερά![]()
Θα φανεί στο 2ο που θα παίζουμε με Mbenga και Powell.
Φορτώθηκαν με φάουλ οι μαλάκες.
Βαρέθηκα να το βλέπω, ο Howard είναι απελπιστικά εκτός τόπου και χρόνου.
'νύχτα
Φίξξξερ που είσαι ρε, μόνος μου θα ποστάρω? Θυμάμαι έλεγες για κάτι πρωινά άνοιξης με λουλούδια και τελικούς κλπ
Παίζει να είναι το 2ο καλύτερο παιχνίδι του Μπράιαντ που βλέπω λάηβ μετά τους 61 πόντους μέσα στους Νικς. Ότι θέλει κάνει πάλι..
πωωωωω ρε μαλάκα, ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ! Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
Ο Κόμπυ τους έχει σαπίσει το κωλί...
Ειχα παει σε φιλο και το εβλεπα, αλλα τα υπολοιπα λογικα θα τα δω σπιτι! Και παλι το pc ειναι μακρια απο τηλεοραση και καναπε, αλλα σε κανα ημιχρονο ολο και κατι θα παιζει. Αν και δε νομιζω να παει ετσι, γιατι το Ορλαντο τους κερδισε 2 φορες μεσα στις σεζον, ειχα μια φοβια οτι μπορει να γινει και sweep γιατι το Ορλαντο εχει μινι παραδοση, και παρολο που ειναι ομαδα, ειναι λιγο απειρη. Ο Κομπε απλα γαμηθηκε, και αν δεν τον εβγαζε εξω ανετα εκανε triple double. Ο Howard δεν την παλεψε και οι υπολοιποι μαλακες που ειχαν ξεκωλωθει με τους Cavaliers, σημερα δεν εβαζαν ουτε τα ελευθερα. Καλυτερα θα ηταν τελικοι με τους Cavs, εκτος κι αν δουμε δραματικη αλλαγη στα επομενα παιχνιδια.
Φοβερή άμυνα από Lakers πάντως, αν συνεχίσει έτσι δεν θα 'χει κανένα ενδιαφέρον
Ναι αλλά οι Μάτζικ είναι μπαγκαρισμένοι στα 3ποντα, θα μου πεις και στην πραγματικότητα τα βάζουν, όχι μόνο στο 2κ9.
Δε νομίζω να πάει έτσι όλη η σειρά, για 4-2 το βλέπω.
Επίσης δεν περίμενα ο σοφτ Γκασόλ και το κρέας ο Μπάινουμ να μπλοκάρουν τόσο πολύ το Χάουαρντ, μακάρι να το ξανακάνουν αλλά χλωμό.