ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες.
ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες.
Κλασική μη-μουσική heavymetal μιζέρια και ειρωνία και αχρηστία και επαναληψιμότητα.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
τι λε ρε.
(σαν τρελός περιμένω την ταινία, το soundtrack παίζει ήδη)
Τουλάχιστον ας είσαι σωστός moderator ε; Η επιλεκτική όραση κι έτσι είναι κακό.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Άνθρωποι με επιλεκτική ακοή, παραπονούνται για επιλεκτική όραση;;; wtf.
Λοιπόν, ξεκολλάτε με τα μη μουσικά ποστς. Κανονικά θα έπρεπε να αρχίσω, εκεί που κράζεις την παουεράνια. Αλλά το είδα μετά, ήμανε μέσα.
Ξεκολλάτε. Με. τους. κα.θυ.στε.ρη.με.ΝΟΥΣ. τσα.κω.μού.λη.δες
Get your facts straight.
H powerania κράζει πρώτα. Εγώ της λέω πως συγκριτικά με όσα ακούει, είναι 1000 φορές καλύτερο(έλεος δηλαδή, μιλάμε για europower). Και σκάει και η μαϊμού από το πουθενά. Και απαντώ.
Μάντεψε λοιπόν που έπρεπε να επέμβεις αν θέλεις να είσαι σωστός. Γιατί κάπως έτσι κολλάνε οι ρετσινιές.
Sieg heil!
Seine Kampf!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Λιγότερο ποσοστό έδωσα(95 νομίζω). Επίσης powerania ακούει πχ Heavens Gate, και είναι από τις λίγες περιπτώσεις ευρωπαϊκής σκηνής που κοντράρει στα ίσια την αμερικάνικη, άρα θα ήταν άτοπο να πω πως το κομμάτι Graveyard ισοπεδώνει το In Control ή το Livin in Hysteria.
Και όχι, δεν το βαρέθηκα το ίδιο το υφάκι. Εδώ δε βαρέθηκα την ίδια "απαρχαιωμένη" μουσική 15+ χρόνια. Πάντως αν θες να κάνεις κουμάντο ρε φίλε στον τρόπο ομιλίας μου, στα ακούσματά μου, στο ποιος είμαι σε τελική, περιμένω πιέμ σου με όλες τις αναλυτικές οδηγίες σου. Δεν έχει και πολύ νόημα να απαντώ αν πετάγεται μια τσουτσού να μου σβήνει τα ποστς ε;
To ER που θέλουμε.
To υφάκι, το γνωστό εκείνο, μάλλον ήταν υποτιμητικό παρά επεξηγηματικό. Και στοίχημα πως δεν θα επεξηγούσες ποτέ heavy metal σε ένα κοριτσόπουλο. Αφού δεν είναι για αυτές αυτά τα πράγματα, ε μαλακάκο μου; Όχι, είναι για τους άντρες με παπάρια και ραπάρια.
ΚΘα σου έρθει συντόμως το πιεμ που ζητάς! Βάλε στην άκρη τα καλαμπούρια μου όμως, και δες λίγο πως έχουμε πει να μην πετάγονται σε κάθε θρεντς όποιοι θίγονται να δείξουν πόσο γαμάνε. Μηδενική μουσική συνεισφορά (ή της τάξεως του 5%, λολ, φάει ποσοστό και συ) και μόνο γκρίνια, υπεροψία, και βαλχάλα, και θα πάω να παίξω μπάλα. Και εσύ συγκεκριμένα, το κάνεις από πάντα. Οπότε μην γίνεις θιγμένη πέρδικα.
Με πιέμ τότε. Στα του πάμπλικ όμως, σε ένα σημείο σου θα σταθώ.
Δεν το έπαιξα θιγμένη πέρδικα που μου σβήνεις τα ποστς. Απλά στο λέω ξεκάθαρα, για φασιστάκι του φόρουμ δεν κουβαλάς μάλλον 2 αρχίδια εκεί κάτω στο παντελόνι σου και μάλλον κρατάς 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ξαναδές μια το ποστ στο οποίο απάντησα(πριν μου το σβήσεις) και βρες μου εκεί τη μουσική συνεισφορά ή την έλλειψη γκρίνιας, υπεροψίας, βαλχάλας ή οτιδήποτε(οκ, όχι βαλχάλας, ας πούμε ζούγκλας-με-γιββώνες).
Αλλά όπως είπα, αποφασίζομεν κι διατάζομεν,
- Κάρχαρτιος Παττακός
Ε αρχίδια έχετε μόνο οι χεβιμέταλλοι, εγώ ΑΡΧΙΔΑΣ είμαι, μην τα μπερδεύεις. Η διαγραφή ήταν :
α) ετεροχρονισμένη
β) προειδοποιητική
γ) δίκαιη
δ) όλα τα παραπάνω
Παππακός! (ταντίνου)
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνάκιας αλλά εαν σβήστικαν κάποια ποστ αυτό ήταν αφορμή να γραφτούν άλλα τόσα και βάλε. Οπότε είτε σβήστε τα και μην ασχολείστε ή μην τα σβήνετε καθόλου.