Αναμένω ποστ Μιντνάιτ που θα μας μιλάει για το ΜΑΤΡΙΞ (αν εσείς το θεωρείτε μάτριξ ή Μάτριξ ασχοληθείτε με το μπαλέτο καλύτερα).
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Πού φτάσαμε, να παρουσιάζεται ως ΑΝΤΡΙΚΗ ταινία με πρωταγωνιστή το Νίο.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
τι εννοείςπρωταγωνιστής είναι ο ΑΡΑΠΗΣ.
edit: γαμημένες σφηνόπουτσες, go back to gargalianoi.
Ακυρωνεσαι μονος σου με αυτο που γραφεις εδω περα, το γραφημα του ξερολα (και ακυρου στα Μπατμαν και σε πολλα αλλα) δειχνει το πρωτο Ματριξ να εχει 9,7 ξερω γω και τα δυο επομενα να εχουν 1,8 και 1,5. Αρα προφανως αυτος ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΓΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. Το να μη σου αρεσει ειναι απολυτα δικαιολογημενο, μπορει ακομα και να το καταλαβες και να μη σου αρεσει, αλλα απο το δε μου αρεσε μεχρι το "ειναι απολυτη μαλακια και ειστε βλακες που σας αρεσε" χωρις να το εχει καταλαβει καν καποιος ειναι στο αλλο ακρο. Και τα ποστς σου εχουν μια αυρα που πλησιαζει στο δευτερο ακρο. Ναι, ειπα αυρα.
Αυτό.Originally Posted by tvtropes
Βασικά, η ιδέα του Matrix ήταν για μια ταινία. Έβγαλε λεφτά, είπαν να κάνουν κι άλλες. Προφανώς η ιστορία δεν μπορούσε να υποστηρίξει κι άλλες ταινίες. Και αυτά περί νοημάτων και φιλοσοφίας είναι παπαριές, οι τύποι μπορεί να νόμιζαν ότι έβαζαν "νόημα" στις ταινίες τους, αλλά είναι απλά glorified παπάτζες.
Και δε θα το τεκμηριώσω, απλά ξαναδείτε τις όταν μεγαλώσετε.
Οχι, εγω θα ποσταρω και θα γραφω ποσο χαζουλης εισαι και δεν πηρε πρεφα μεχρι να πεθανω γιατι εισαι και ξεροκεφαλος χαζουλης. Ελα, παμε, εχω ολο το χρονο.
Xαρμπινγκερ, λες μαλακιες. Ενταξει μπορει να περιμενω να την ξαναδω οταν μεγαλωσω λιγο, αλλα παλι μαλακιες λες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Βέβαια, είναι πολύ προφανές ότι μια ταινία που αφηνει την ιστορία στη μέση έγινε τριλογία μόνο και μόνο επειδή πούλησε. Τους βγήκε στην πορεία βρε αδερφέ.
Και βέβαια μια φιλοσοφική ανασκόπιση είναι σίγουρα παπάτζα. Την επόμενη φορά μόνο σεξ ντραγκς και ροκ εν ρολ, αυτά είναι τρου.
τα Indiana Jones; τα alien; τα rambo; τα rocky;