Πωπω, φοβερό, μόλις τσέκαρα imdb και 100.000+ άτομα πρέπει να έχουν διαβάσει την ίδια κριτική που σκέφτεται ο φάντομ, αν σκεφτείς ότι το πρώτο έχει μέσο όρο 8.7 και τα άλλα δύο 7 και 6.4!
Πωπω, φοβερό, μόλις τσέκαρα imdb και 100.000+ άτομα πρέπει να έχουν διαβάσει την ίδια κριτική που σκέφτεται ο φάντομ, αν σκεφτείς ότι το πρώτο έχει μέσο όρο 8.7 και τα άλλα δύο 7 και 6.4!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
3o Matrix δυσθεώρητη πατάτα
Τα Mad Max (καλώς προκρίνει το 2ο) είναι έπη τρισμέγιστα! Τι να λέμε τώρα;
A, και LOTR και τα τρία μαζί τσιμπουκώ_ουν μια ζωή το πρώτο Conan για να μην πω και το Willow!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
το ότι δεν του άρεσαν δεν είναι προφανής λόγος για σένα; αυτό σου λέει.
α οκ σόρρι οι αντμινς εξαιρούνται
wtf, τι "χωρίς προφανή λόγο", το ένα μ'άρεσε πολύ, τα άλλα δύο όχι. Δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω τεκμηριωμένη επιστημονικά ανάλυση για να το στηρίξω έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσω την οργή των μάτριξ φάνμποηζ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
το "δε μ αρεσε αυτο που θελει να πει το 2 και το 3", το καταλαβαινω σαν νοημα. το να πει καποιος "το 2 και το 3 ηταν σκατα, τι εδειχνε εκει τον Νηο να ειναι μεσα στο μετρο και δε μπορουσε να φυγει και αρχιδιες" και μετα "γουατεβερ" ειναι κατι το οποιο μου δινει την αποψη να πω οτι δεν πηρε καποιος πρεφα.
απο κει και περα, καλως η κακως (σε καποια σημεια υπερβολικα κουραστικο ισως) ΚΑΙ το 2 ΚΑΙ το 3 (ιδιως το 3) σχεδον ΟΤΙ γινεται, ειναι εκει για καποιο λογο του σεναριου που εχουν σκεφτει οι Μπραδερς.
απο κει και περα διαλεγετε και παιρνετε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ντράγκονλορντ πες μας σε 150 λέξεις ακριβώς τι αισθανόσουν όταν έβλεπες το 2 και το 3, να το συζητήσουμε βρε αδερφέ, μπορεί τελικά να μη σου είχαν φανεί και τόσο άσχημα.
Εγώ είμαι της άποψης "Μάτριξ 2 και 3 απαράδεκτες μαλακιάρες λολολολ".
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ώχου, έχω χρόνια που τα έχω δει, σιγά μην κάτσω να τα ξαναδώ για να θυμηθώ τι δε μ'άρεσε. Πάντως θεωρείτε ότι τα 2 και 3 είναι πιο δυσνόητα από το 1; Γιατί το 1 άρεσε σόλο τον κόσμο.
σκασε συ, (κλαιω με φωτο ΦΛΩΡΟΥ με μαλαματινα) μου ρθε ιδεα για σουπερ ποστ, που θα μας κανει διασημους.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."