Το ειχα παρτησει αλλα δεν το δεχομαι αυτο, παω κι εγω να το συνεχισω. Οι πρωτες 17 φευγουν ευκολα πλεον. Μετα δεν τις θυμαμαι πως πανε.
Το ειχα παρτησει αλλα δεν το δεχομαι αυτο, παω κι εγω να το συνεχισω. Οι πρωτες 17 φευγουν ευκολα πλεον. Μετα δεν τις θυμαμαι πως πανε.
Μετα την 17 παντως η 18 μου φανηκε παιχνιδι και ειμαι 19 τωρα.
Ποσες εχει συνολο? Τελειωνει καμια φορα?
Δεν ξερω, μπορει να φταιει και το σερι που κολλαει ο εγκεφαλος.
Α, η 19 εχει ενα ωραιο τρικ με τα χοντρα τα στρογυλλα που σε κανουν σβουρα. Τωρα που το βρηκα, μου φαινεται παω για 20.
Last edited by HAVOC; 06-06-2009 at 02:01.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Χωνομαι και γω, ωραιο καψιδι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Στην 21 γαμιεται το συμπαν. Καθε φορα που χανεις αλλαζουν ολα. Η πιστα σου καταστρεφει τη φαια ουσια.
Tην επαιξα 1009348029098 φορες και βγηκε ενα κωλοφαρδο ευκολο. Η 22 ζαλουρα στις ωοθηκες.
.....24 καβλες! Kαι το rotate δινει και παιρνει.
Last edited by HAVOC; 06-06-2009 at 02:34.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Εηγηστε καποιος τι γινεται στην 21 γιατι με κανει να νιωθω ηλιθιος.
το κλινεις
πας και γραφεις πτυχιακη
αντε καμενε
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Last edited by HAVOC; 06-06-2009 at 02:40.
ωραια. το τελεψε καποιος, ωστε να το παιξω ανετος και να πω "εεε, δεν εχει νοημα τωρα" ενω στην αληθεια ειμαι κολλημενος καπου στη 15 και νυσταζω και δε βγαζω ακρη με μια, μαλλον απλη πιστα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
wraia, mallon sthn teleutaia to kleisa...
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
πάντως αν θυμάμαι καλά ο γρίφος πάνω στον οποίο βασίζεται το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ΠΟΚΕΜΟΝ ΓΚΟΛΝΤ
κι εδω μια.
εντιτ: το βρηκα. συνεχιζουμε.
Last edited by shora; 06-06-2009 at 10:21.
Expect poison from the standing water
ε εγω ετσι για το χαβαλε το βαλα
όχι για να καείτε!
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Εντάξει, τελείωσε κι αυτό. Απίστευτο κάψιμο. Σπασαρχιδιά η πίστα με τα τυχαία μπλοκ, αλλά στο 10 attempt μου έκατσε φάρδος και βγήκε σε 2 κινήσεις. Πάνω και δεξιά, και τέλος.
Η προτελευταία πίστα με τα περιστρεφόμενα γάμησε όσο τίποτα.
Επίσης, κάψιμο πτ2.
http://www.gamebalance.com/games/orboxsp1.html
Μπόνους λέβελζ.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age