αχαχαχ fail. ενταξει μονο το violator ξερω αλλα ειναι και η γραμματοσειρα ιδια και με κοκκινα και λεω ποιος θεος...
αχαχαχ fail. ενταξει μονο το violator ξερω αλλα ειναι και η γραμματοσειρα ιδια και με κοκκινα και λεω ποιος θεος...
Θα συμφωνησω αρκετα με τον φιλτατο.
Οποιος εχει τοσο χαμηλα τα Ματριξ 2 και 3, συγχωρειται, απλα δεν πηρε πρεφα το παιδι.
Οντως το 2ο Λορδ οφ δε Ρινγκς, ειτε ειχες διαβασει ειτε οχι τα βιβλια, ειναι για το πεος καβαλα. Αν δε, τα ειχες διαβασει κιολα, τοτενες, μονο ο ανασκολοπισμος του κρεμασμενου απ τα εντερα του Τζακσον ειναι αρκετος.
Για τα Μπατμαν αν εννοει τα πρωτα μπατμαν με Τιμ Μπαρτον, τοτενες λολ ναι μεν το τρια ειναι πατος αλλα ενα και δυο στεκονται θεορατα ψηλα.
Για τα σπαηντερ μαν συμφωνω κι ας μην εχω δει το τρια.
Τα Ινδιανα Τζονες εχω να πω οτι 1 = 3 > 2.
Αυτα. βαριεμαι να πω αλλα, παω να πω στον Ιρρελίτζους τα ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Last edited by Harbinger of Death; 06-06-2009 at 05:55.
np Anal Cunt - the thing was going on and you missed the slightest prefa.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ε, τα ρόκυ έπρεπε να είναι τιγκαρισμένα καθότι υπερταινιάρες και τα τρια.
i need feminime venoms in order to function with the system.
λέτε μαλακίες για το LOTR. και τα 3 γαμουσαν το ιδιο καλα, η μάχη που είχε το 2 ηταν όλα τα γαμημενα €!!!
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Συμφωνω με τον απο πανω για LOTR. Και τα 3 γαμανε, και το δυο εχει γαματες μαχες.
Ο,τι θετε λετε.
Έλα, άκου που δεν καταλάβαμε τα μάτριξ, σιγά τα δύσκολα έργα να πούμε, απλά το πρώτο ήταν όντως πολύ καλύτερο, για μένα έπρεπε να το είχαν αφήσει στην ησυχία του και να έληγε εκεί το πράμα. Το 2ο λοτρ ήταν για γέλια, σόρι
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Τα μάτριξ ήταν ταινίες όπου κάθε διάλογος αποτελούσε μια φιλοσοφική διαφωνία. Είναι χτισμένα εξ'ολοκλήρου πάνω στα φιλοσοφικά ρεύμετα της ανθρωπότητας ακόμη και η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει κάτι.
Παραθέτω: http://en.wikipedia.org/wiki/Influen..._of_The_Matrix
Άρα όχι, δεν καταλάβατε το μάτριξ. Ούτε γω περηφανεύομαι βέβαια ότι το χω καταλάβει, αλλά τουλάχιστον το ξέρω.![]()
Epishs osoi lene oti to 2o lotr htan asxhmo, mallon den exoun dei to extended.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
όντως, αν και μισώ τα LOTR ως σύμπαν, και οι τρεις ταινίες πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα ήταν.
Επίσης συγχαρητήρια σε όσους θεωρούν απίστευτο το πρώτο Matrix και σκατά τα άλλα 2, διαβάζετε πολλά reviews
δηλαδή τι, ο νήο γάμησε τους πράκτορες, παίζει να είναι ο ένας, τέλεια ιστορία!;
Δε νομίζω να έχω διαβάσει ριβιού μάτριξ, σόρι. Εσύ που τα έχεις διαβάσει αντίθετα μάλλον λες ότι σαρέσουν και τα άλλα δύο από αντίδραση στα ριβιούς!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;