Page 144 of 343 FirstFirst ... 4494134142143144145146154194244 ... LastLast
Results 2,146 to 2,160 of 5136

Thread: Omoiotites aka Sosies

Senior Member rage for order's Avatar

αυτά τα λέτε εσείς οι φλώροι οι Αθηναίοι που η φύση σαν φαίνεται κάτι μακρινό και εξωτικό.

να πουν κάτι τέτοιο οι χορτοφάγοι πάει στο διάολο. εσείς δεν τρώτε κρέας; όταν πάτε στο χωριό σας το Πάσχα δεν το χτυπάτε το αρνάκι; έχετε δει να σφάζουν αρνί; χοιρινό δεν τρώτε; έχετε δει να σκοτώνουν γουρούνι με το τσεκούρι; κοτόπουλο;

κατά τα άλλα οι κυνηγοί είναι δολοφόνοι λες και είναι αφύσικο πράγμα ο άνθρωπος να τρώει κρέας ή λες και υπάρχει διαφορά στο να σκοτώνεις στο μαντρί σου από το να σκοτώνεις στο καρτέρι.

cabrón Xtikio's Avatar

σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. απλά όσο είμαι κότα και δεν μπορώ να στηρίξω την απέχθεια που έχω για τους τρόπους θανάτωσης των ζώων απλά στηρίζω τους λιγότερο επώδυνους από το να σου καρφώνεται κάτι στα σωθικά.

χάλια Swollen's Avatar

βσκ δεν έχει καθόλου δίκιο
    είναι τελείως διαφορετικό πράμα να εκτρέφεις κ να σκοτώνεις για να τρως, κ παντελώς άλλο να βγαίνεις παγανιά με ένα όπλο και να σκοτώνεις για να τρως

δεν έχω σφάξει αρνί, έχω δει να σφάζουνε
    δεν έχω τσεκουρώσει γουρούνι, ούτε έχω δει
    έχω αποκεφαλήσει κοκόρι/κότα της γιαγιάς

και η καραμέλα με τους αθηνέζους έχει καταντήσει αηδία πια

εντιτ: κ προς θεού δεν λέω ότι είναι πιο ανώδυνο για τα ζα, το κυνήγι κράζω, όχι την θανατωση ζώων για τροφή
    I must have some booze. I demand to have some booze

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. απλά όσο είμαι κότα και δεν μπορώ να στηρίξω την απέχθεια που έχω για τους τρόπους θανάτωσης των ζώων απλά στηρίζω τους λιγότερο επώδυνους από το να σου καρφώνεται κάτι στα σωθικά.
    Όπως πχ να σε μεγαλώνουν μέσα σε ένα κλουβί ώστε να μην κινείσαι και σκληρήνει το κρέας σου και στη συνέχεια να σου κόβουν το λαρύγγι ενώ σπαρταράς.

δεν λέω ότι δεν σε καταλαβαίνω (εσένα και τους άλλους) αλλά αν είναι να το παίζεις προοδευτικός ε μην την λες μόνο στους κυνηγούς αλλά και στους τσοπάνηδες, στους χασάπηδες, στους ψαράδες, στην γρια στο χωριό που έχει κότες κτλ

επίσης εντάξει το σκάγι καρφώνεται στα σωθικά. το αγκίστρι τι κάνει; όταν χτυπάς το χταπόδι στα βράχια; όταν γυρνάς τον λαιμό της κότας; όταν κόβεις τον λαιμό του αρνιού και σπαρταράει; όταν δεν πετυχαίνει με την μία το τσεκούρι το γουρούνι.

νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω..

cabrón Xtikio's Avatar

@κόμτε:κάπως έτσι ναι.

@ρέιτζ: ναι ρε φίλος.

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    δεν λέω ότι δεν σε καταλαβαίνω (εσένα και τους άλλους) αλλά αν είναι να το παίζεις προοδευτικός ε μην την λες μόνο στους κυνηγούς αλλά και στους τσοπάνηδες, στους χασάπηδες, στους ψαράδες, στην γρια στο χωριό που έχει κότες κτλ

επίσης εντάξει το σκάγι καρφώνεται στα σωθικά. το αγκίστρι τι κάνει; όταν χτυπάς το χταπόδι στα βράχια; όταν γυρνάς τον λαιμό της κότας; όταν κόβεις τον λαιμό του αρνιού και σπαρταράει; όταν δεν πετυχαίνει με την μία το τσεκούρι το γουρούνι.

νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω..
    μαζί σου σε όλα αυτά αλλά ξαναδιάβασε τι έγραψα

έντιτ: μαλακία μου βσκ που δεν το είπα μέχρι τώρα αλλά ναι για μένα παίζει ρόλο το όπλο. είμαι φλώρος κ δεν τά πάω καλά μαζί τους. δεν θεωρώ φυσιολογικό να έχω μια καραμπίνα κ κάθε κυριακή να πηγαίνω στη ΦΥΣΗ για σκοτώνω πουλιά και λαγούς, και να νοιώθω και ωραία και γαλήνια και ένα με τη φύση. είναι ολίγον άρρωστο
    Last edited by Swollen; 03-06-2009 at 21:01.

swollen πόσταρες όσο έγραφα και δεν το είχα δει

γιατί έχει διαφορά να εκτρέφεις και να τρως από το να σκοτώνεις με την μία; στο κάτω κάτω το ζώο έζησε ελεύθερο μια ζωή όχι σε ένα κλουβί που ίσα που το χωράει όπως πχ ένα κουνέλι. είπαμε λιγότερο επώδυνο δεν είναι. είναι ηθικό να σκοτώσεις την κότα που μεγάλωσες και το να σκοτώσεις την αλανιάρα είναι ανήθικο. το ψάρι του ιχθυοτροφείου σε σχέση με το ελεύθερο;

όσο για το "αθηναίοι" το λέω για δύο λόγους. ο πρώτος είναι ότι αν το πεις κάτι τέτοιο στην επαρχεία θα γελάσουν και ο δεύτερος είναι ότι σκέφτεστε μερικές φορές με όρους όχι της φύσης αλλά της κοινωνίας που μεγαλώσατε που είναι εκτός φύσης. έτσι στο συλλογικό έχει περάσει ότι αυτός που έχει όπλο και σκοτώνει είναι φονιάς ασχέτως αν στην ουσία πιάνει το φαΐ του ενώ ο τσομπάνης που δεν κρατάει όπλο είναι κάτι άλλο.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ολα οσα λετε δεν αναιρουν οτι ο Παμπλο Γκαρσια ειναι πιο ηλιθιος απο τις κοτες που σκοτωνει.

χάλια Swollen's Avatar

@rage
    βρε μαζί σου σου λεώ μ'όλα αυτά, εγώ δεν μίλησα για ηθική κ ανηθικότητα όμως. δεν σου είπα για φωνιάδες. εδώ σου είπα έχω σκοτώσει κ εγώ κοκόρι. η έστασή μου μου είναι ότι δεν γίνεται να βρίσκεις αρμονία με τη φύση παίρνοντας ένα όπλο και σκοτώνοντας ζα.
    είναι άρρωστο κάποιος που του αρέσει να πηγαίνει βόλτες σε βουνά κ σε λαγκάδια να βγάζει κουμπούρι κ να αρχίζει το θέρισμα.

υγ. ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Παμπλος ο Γκαρσιας?

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    @rage
    βρε μαζί σου σου λεώ μ'όλα αυτά, εγώ δεν μίλησα για ηθική κ ανηθικότητα όμως. δεν σου είπα για φωνιάδες. εδώ σου είπα έχω σκοτώσει κ εγώ κοκόρι. η έστασή μου μου είναι ότι δεν γίνεται να βρίσκεις αρμονία με τη φύση παίρνοντας ένα όπλο και σκοτώνοντας ζα.
    είναι άρρωστο κάποιος που του αρέσει να πηγαίνει βόλτες σε βουνά κ σε λαγκάδια να βγάζει κουμπούρι κ να αρχίζει το θέρισμα.
    Δεν είναι καθόλου άρρωστο, είναι αυτό που συνέβαινε για χιλιάδες χρόνια. Και στην αρχαία Ελλάδα ακόμα η θεά Άρτεμις ήταν ταυτόχρονα θεά των δασών και του κυνηγιού.

εντιτ: φυσικά μιλάμε πάντα για κυνήγι όπου το θήραμα θα χρησιμεύσει και ως γεύμα, δεν συμφωνώ με το κυνήγι ως σπορ.

cabrón Xtikio's Avatar

ΡΟΦΛ για το σχόλιο περί Αφροδίτης

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
    @rage
    Δεν είναι καθόλου άρρωστο, είναι αυτό που συνέβαινε για χιλιάδες χρόνια. Και στην αρχαία Ελλάδα ακόμα η θεά Άρτεμις ήταν ταυτόχρονα θεά των δασών και του κυνηγιού.

εντιτ: φυσικά μιλάμε πάντα για κυνήγι όπου το θήραμα θα χρησιμεύσει και ως γεύμα, δεν συμφωνώ με το κυνήγι ως σπορ.

γουάτς γιορ πόιντ?

εντιτ: μα για το σπορ κυνήγιμιλάμε τόση ώρα:/
    έντιτ2: ναι το σπορ κυνήγι για τροφή..

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

@rage
    έστασή μου μου είναι ότι δεν γίνεται να βρίσκεις αρμονία με τη φύση παίρνοντας ένα όπλο και σκοτώνοντας ζα.
    an apofasiseis omws na meneis sto vouno se skines , kai na kinigas gia na fas [oxi mono for fun dld] ki emena de mou fenete oute arrosto oute afysiko .
    Episis mporei ontws na to syni8izoun stin ourougouah , poios kserei .
    edit:se afto pou kanei o Garcia anaferomai panta , allo pragma to 'spor'
    Last edited by Fireknight; 03-06-2009 at 21:26.
    the game is the game

χάλια Swollen's Avatar

αν ζούσα σε μια καλύβα μόνος μου, δεν θα χρειαζόταν κ κυνηγάω τα ζα του δάσους.. θα'χα τσι κοτούλες μου, τα πράτα μου, τα κουνέλια μου κ θα'μουνα μια χαρά