.
.
Last edited by Out Of The Body; 22-09-2009 at 01:35.
Εγώ χαίρομαι που έχω enitharmon με το μέρος μου κι έναν πολύ σοφό άνθρωπο επίσης, οι υπόλοιποι απλώς λέτε βλακείες και δεν καταλαβαίνετε καν τι θέλω να πω.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
.
Δεν γράφει er, είναι σοφός!
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
.
μαρινο σε ευχομε να συναντησεις την νορβηγεζα ντιρλα απο κανα βυτιο μπυρα σε κανα νησι και να την μπηξεις...κι εκει που ζακαζουκα να θυμηθεις ποσο διαφορετικια ειναι και οτι δακρυσε στον ασμα και το πουλακι σου να αποχωρισει ξεγλυστρωντας θλιμμενα απο την μπαχατελα που εχει για μουνι
επειδη ολες οι Νορβηγες στανταρ εχουν ως ονειρο να ερθουν ελλαδα, να πιουν ενα βυτιο και να γνωρισουν το γκρηκ λοβερ. και φυσικα ολες οι γυναικες ειναι πορνες, μην ξεχνιομαστε
Vielen Dank für alles was mal war
ε τ'αυτονόητα θα λέμε πάλι;
this is radio freedom.
Βικότνι εγώ σε πιάνω τι θες να πεις και μαλακία σου που δεν έκανες καμία κίνηση, έστω για να έχεις μια επαφή, αλλά όσα γνωρίζω επί του θέματος από Σκανδιναβούς κτλ. επιβεβαιώνουν όσα αναφέρθηκαν πιο πριν στο θρεντ![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ap ta xysia mou dakryse, mila mperni, no-r-way avyzes, powerania vs kokkinaki, trve norsk arysk kse peta, vic και οι ψωλοζητιάνες, έχω μια γκόμενα τη φιορδ, αγγλικη μουνομπιχλα ρε, γίδα γίδα νορβηγίδα, δακρυσμένη ψωλα, η κοκκινομουνίτσα, μπέρνη πες για την seks, ο ταμτακος απο το κρυο, παπουτσα απ τον τοπο σου, πιασε φιλιππινεζα, πιπα απο το κοκκινακι, σεμνες&ταπεινες ξεπετες, της αρέσει να τα τσούζει, τσιμπουκλού στο ιγκλού, φυσικό μέταλ νερό αύρα
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Άνετα έκανα τρυφερό σεξ με γυναίκα υπό τους ήχους των Μαρντουκ αν έβρισκα καμία.
καποιος να σε ξεκουνησει και να σε πει οτι ναι
το οτι ολες οι γεναικες ειναι πορνες προφανως ειναι μια δικια σου ΠΡΟΒΟΛΗ
το ποστ μου ηταν τιγκα στην γραφικοτητα και ο αποδεκτης γελασε...κατι αδυνατο για σενα καθοτι ως γνωστον ειναι μη πολιτικα ορθο να γελασεις με λαικο σεξιστικο αστειο
μπαι δε γουει...ναι ολες οι γυναικες ειναι ΠΟΡΝΕΣ και ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ,εχουν γκαυλες οι ατιμες..οπως και οι αντρες