Θενξ σε όλους
Εννοείται πάνω από όλα η υγεία, απλά ξέραμε για την εγχείρηση εδώ και αρκετό καιρό και περιμέναμε να γίνει νωρίτερα, οπότε σκεφτόμουν συνέχεια "ουφ τι σκατοκαταστάσεις είναι αυτές, άντε, σε x βδομάδες θα έχουν τελειώσει όλα και θα είμαι Βιέννη" οπότε τον ήπια λίγο. Είναι αρκετά κοντινό πρόσωπο και πρέπει να είμαι εδώ. Να τα κάνω δώρο το σκέφτηκα (ή να τα πουλήσω όλα πακέτο μισή τιμή ξερωγώ) αλλά το ακόμα πιο εκνευριστικό είναι ότι θα ξέρω ακριβώς ημερομηνία εγχείρησης τρεις μέρες πριν την πτήση και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Δε γίνεται να γλείψετε για να γίνει η εγχείρηση λίγούλι νωρίτερα ή αργότερα? (αν υπάρχουν περιθώρια για την υγεία του ανθρώπου φυσικά)
Ε βρες καποιον καλοπροαιρετο ανθρωπο (θελει ψαξιμο) που να δεχτει να ειναι στην καβαντζα να αγορασει το πακετο μισοτιμης οπως ειπες εξαρχης σε περιπτωση που τελικα οντως η εγχειρηση γινει εκεινες τις μερες ακριβως, και ο οποιος φυσικα να μην αποδειχθει μαλακας και να μην εχει προβλημα με το να του πεις στο τελος "ξερεις τελικα θα παω" γιατι υπαρχουν και τετοια ζωα σιγουρα.
Μπα, δυστυχώς, αν γινόταν νωρίτερα θα την είχαν ήδη κάνει, αργότερα δεν μπορεί να γίνει γιατί ήδη έχει αργήσει πολύ... θα δείξει, μπορεί να προσπαθήσω αυτό που λέει ο φίξξξερ γιατί έχω μείνει και σχεδόν ταπί, θα επικοινωνήσω τις επόμενες μέρες με ξενοδοχείο να δω αν παίζει να αλλάξει το όνομα της κράτησης.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Good luck και εύχομαι να πάνε όλα καλα με την εγχείρηση.
Μαλακία για το φεστιβάλ, περαστικά στο συγγενή σου Dragon =/
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Δοκίμασε να κάνεις και σχετικά πόστ σε μουσικά φόρα, όλο και κάποιος μπορεί να θέλει να πάει.
Καλη ανάρρωση![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
den perimena na postarw edw, giati genika "... 8a mporousan k xirotera..." klp
alla[!]
apo mia allergia se kati antiflegmonodi, evgala e3an8ima sto podi [oxi to gnwsto, to allo]. Klasika: antistaminika, spray, alifes
to e3an8ima arxizei na stronei alla pristike. Klasika: antiviosi, 3ekourasi, to podi psila
den exw podi na patisw na paw avrio stin mikrofoniki, me8avrio sta dikastiria, to pou/sou se kati live
piga na perasw k to autokinito KTEO, emeine, ir8e i odiki voi8ia, to ama3i ston giatro tou k auto
exw na odigisw apo tin 7h dekemvri [3imeroma] k -poios na to lege- exei arxisei na mou lipei poli.
ti fml
edw milame gia trelo gamisei se nekra siggenika prosopa![]()
satan was a lez