Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
Λοιπόν, που λέτε.
Όπως έγραψα και στην αρχή του θρεντ και μάλλον πέρασε απαρατήρητο, υπάρχει τεράστιο χάσμα σε νοοτροπία και ψυχολογία των μεταξύ των γυναικών αυτών και των δικών μας. Δεν ισχυρίζομαι ότι εκεί δεν υπάρχουν μαλακισμένες ή κακομαθημένες ή αυτές που θα σου κάνουν την πουτανιά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο βιώσιμες από τις δικές μας εδώ κάτω. Και σίγουρα στηρίζω πως το να βρεις τέτοιες εξαιρέσεις όπως η συγκεκριμένη που αναφέρομαι είναι ένα πιο σύνηθες φαινόμενο απ' ότι εδώ.
Και δεν ξέρω ρε παιδιά ίσως να λέω και μαλακίες και να μην είμαι αντικειμενικός, άλλωστε όπως είπα
Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
Έχω παρατηρήσει ότι είμαι επιρρεπής σε κορίτσια από χώρες όπως π.χ. της Νορβηγίας ή της Ολλανδίας και πιστεύω πως ο παράγοντας ομορφιά δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι κυρίως η αύρα που σου βγάζουν τ' άτομα αυτά και χωρίς να τα γνωρίζεις καθόλου έχεις ένα καλό feeling ότι είναι καλή φάση.
Σοβαρεψου ρε Βικοτνι, ταλαιπωρουμαστε εμεις εδω και χρονια (με ωραιο τροπο ομως ε) και αλλοι εχουν παει 40 και λενε "γυναικες ρε γμτ, αβυσσος" και θα μας πεις 20 χρονων οτι εβγαλες συμπερασμα για τη συνολικη εικονα των γυναικων σε Νορβηγια και Σουηδια και Ελλαδα και μπορεις να μας πεις καιτι σκεφτονται, κοψε κατι...