Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 164

Thread: Split από post pix - πασοκάρα dragon - απολιτίκ drumsick

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    οπότε σύμφωνα με τον σύντροφο Douglas Adams μία είναι η λύση, δεν την ονομάζει αλλά όλοι την ξέρουμε
    Ναι, αλλά οι περισσότεροι αντιδρούν στη σκέψη της μαζικής αυτοκτονίας.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member rage for order's Avatar

χαχαχαχαχα ελά μην αποφεύγεις να δεις την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σε αυτόν τον κόσμο. εμείς είμαστε το φως και η οδός (η κάτι τέτοιο)!

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by cancer View Post
    den eixa kamia idiaiteri oreksi na iperaspistw ti drumsick, alla re paidia eiste ligaki vlakes e. anoigete topic GIA ti drumsick kai pianeste apo fraseis pou eipe gia na tis tin peite enw taxa den katalabainete to genikotero noima tou ti 8elei na pei.

Χμου, αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν είχες γεννηθεί σε καμιά Ταϊλάνδη και σε είχαν πουλήσει οι γονείς σου στα εφτά σε νταβατζή. Ε μην έχεις και παράπονο για το πώς σου φέρθηκε ο άτιμος κόσμος, τι σου λείπει δηλαδή;
    o warlord de niw8ei distixismenos giati exei spiti. wtg
    Οε, το γάμησες και ψόφησε. Ο warlord είχε γράψει ότι δε νιώθει ποτέ δυστυχισμένος λόγω αυτού. Η Χ έγραψε ότι ο κακός κόσμος δε νοιάστηκε ποτέ γι'αυτήν γι'αυτό δε νοιάζεται κι αυτή για τον κόσμο. Αυτά είναι και τα δύο άκρα. Το να έχεις το σπιτάκι σου, τη φωτογραφικούλα σου, το ίντερνέτ σου 15 ώρες το 24ωρο κλπ κλπ προφανώς δε σημαίνει ότι δε θα νιώσεις ποτέ στεναχώρια. Αλλά είναι αστείο να λες και ότι κανείς δε νοιάστηκε για σένα, γιατί στις πραγματικά ακραίες περιπτώσεις (όπως αυτή που είπα) είναι που κολλάει κάτι τέτοιο και όχι στη συγκεκριμένη. Δε νομίζω ότι είπα κάτι ακραίο, ούτε είπα ότι πρέπει να είναι χαρούμενη ντε και καλά για τους παραπάνω λόγους. Απλά να μην είναι αχάριστη.
    eixa tin entiposi oti me tin x milousate gia politiki.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

τα tags ρε μαλάκες!!!!
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

nihil pop metamelia3's Avatar

εχετε καταλαβει οτι η Χ με τον ορο "πολιτικη" εννοει τον οργανωμενο συνδικαλισμο, ετσι; δλδ και παλι διαφωνω μ'αυτα που λεει αλλα οκ, δεν κανετε κουβεντα μιλωντας για αλλο πραγμα.
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by cancer View Post
    eixa tin entiposi oti me tin x milousate gia politiki.
    Ε όχι ακριβώς. Ούτε το τόπικ άνοιξε "ΓΙΑ τη drumsick" όπως είπες πιο πάνω. Πόσταρα μια πικ που νόμιζα ότι φαίνεται πως είναι για πλάκα, μπόλικοι το πήραν στα σοβαρά, άρχισα το δούλεμα, στην πορεία άρχισε να συζητιέται αυτό που είπε η ντράμσικ και επειδή είχε φτάσει 4-5 σελίδες οφφτόπικ το έκανα σπλιτ. Εσύ κόλλησες σε ένα σημείο που της την είπα γιατί βρήκα τελείως αχάριστο το όλο attitude και είπες το άκυρο με τον warlord. Δεν καταλαβαίνω το σκάλωμα.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εχετε καταλαβει οτι η Χ με τον ορο "πολιτικη" εννοει τον οργανωμενο συνδικαλισμο, ετσι; δλδ και παλι διαφωνω μ'αυτα που λεει αλλα οκ, δεν κανετε κουβεντα μιλωντας για αλλο πραγμα.
    Α, με τα "πότε νοιάστηκε ο κόσμος για μένα για να νοιαστώ εγώ γι'αυτόν" και "θέλω ένα πιάτο φαϊ για τα επόμενα 50 χρόνια και μετά θα ψοφήσω και δε θα με νοιάζει τίποτα" εννοούσε "πότε έκανε κάτι το Π.Α.ΜΕ. για μένα για να πάω κι εγώ να ψηφίσω ΚΚΕ" και... χμ, για το άλλο δεν μπορώ καν να βρω άκυρο παραλληλισμό.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Γιατί ρε ντράγκονλορντ πιάνεσαι απο κουβέντες μου οι οποίες απλώς θέλουν να ενισχύσουν αυτά που λέω και δεν είναι η βάση των επιχειρημάτων μου αλλά ούτε το αντικείμενο συζητησής μας?

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Α, με τα "πότε νοιάστηκε ο κόσμος για μένα για να νοιαστώ εγώ γι'αυτόν" και "θέλω ένα πιάτο φαϊ για τα επόμενα 50 χρόνια και μετά θα ψοφήσω και δε θα με νοιάζει τίποτα" εννοούσε "πότε έκανε κάτι το Π.Α.ΜΕ. για μένα για να πάω κι εγώ να ψηφίσω ΚΚΕ" και... χμ, για το άλλο δεν μπορώ καν να βρω άκυρο παραλληλισμό.
    ναι, αυτο εννοει. πιστευει οτι η μονη πολιτικη συμμετοχη ειναι μεσω οργανωσεων, τραγουδωντας ανταρτικα, σηκωνοντας μπλε σημαιες, κανοντας πογκρομ στους μπατσους και σταζοντας σαλια γυρω απο μια καλπη. αν καταλαβα λαθος ας το πει η ιδια.
    this is radio freedom.

Οχι ακριβώς. Ισχύει όμως οτι όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική μιλάω για τη συμμετοχη σε παρατάξεις και όλο το καραγκιοζιλίκι που αυτό συνεπάγεται.

Προφανώς δε θεωρώ κακό το να είσαι απλώς ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον κόσμο και γιατί (άσχετα αν απέχω ακόμα και απο αυτο, γιατί είπαμε, είμαι μια αδιάφορη καριόλα)

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Δε μ'απασχολει ρε παιδι μου τι γίνεται και που θα είναι ο κόσμος σε 40 χρόνια. Εγώ θέλω απλώς να έχω μια δουλειά κι ένα πιάτο φαι για τα επόμενα 50 χρόνια οποτε και θα ψοφίσω και θα τελειώσει η μιζέρια μου. Δεν έχω ψευδαισθήσεις πως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο κι ούτε με ενδιαφέρει να κάνω κατι τέτοιο.
    Εντάξει τότε. Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να πεις, πάντως το σαφές συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι "δε με νοιάζει τίποτα πέρα από το να είμαι εγώ καλά". Αν δε θες να πεις κάτι τέτοιο, καλό είναι να μην το γράφεις.

Kι εσύ που είσαι πασόκος, είσαι για ένα καλύτερο αύριο? Ίσα ίσα, με πούστικο τρόπο και σε βάρος άλλον κάνεις οτι μπορεις για να καβατζωθείς και να είσαι καλά κι ερχεσαι μετά και μου πουλάς guilt trip για τις βλεψεις μου.
    Σοβαρά τώρα, όχι άλλη υποκρισία.

Είναι fake δεν παίζει.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Γιατί ρε ντράγκονλορντ πιάνεσαι απο κουβέντες μου οι οποίες απλώς θέλουν να ενισχύσουν αυτά που λέω και δεν είναι η βάση των επιχειρημάτων μου αλλά ούτε το αντικείμενο συζητησής μας?
    Δεν πιάνεται, τις χρησιμοποιεί για να εξηγήσει στον Κάλκι κάτι συγκεκριμένο. Γενικότερα δεν ξέρω γιατί κάθονται και μιλάνε μαζί σου, είναι πασιφανές ότι είσαι παντελώς ανίκανη να κρατήσεις τη συνοχή σε μια τέτοια συζήτηση.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

grafeiokraths

Dragonlord; Είναι αλήθεια όλα αυτά; Είσαι ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ;

Spoiler
    Ρε Χ, μια ερώτηση να σε κάνω. Αν σου λέγανε ''μπαίνεις αυρίο στο Δημόσιο'' θα λεγες όχι;
    Last edited by Kalt; 30-05-2009 at 13:14.
    there is no stronger drug than reality