sovara twra giati osoi pistevete auta pou les den autoktonite?
sovara twra giati osoi pistevete auta pou les den autoktonite?
satan was a lez
Γιατί είμαστε κότες.
gtfo
e krima tote
satan was a lez
http://en.wikipedia.org/wiki/SSRI
θα δεις μεγαλη διαφορα στους 2-3 μηνες.
Τhis topic is now about depression.
Α, επίσης, μη ξεχνάς ότι τα άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα τείνουν από εμπειρία να καταλήγουν τρομερά αδιάφορα και κενά, οπότε σκέψου ότι κάποια στιγμή δε θα μπορείς να έχεις ούτε καν τις ΠΟΥΤΣΕΣ![]()
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Cheers mate. Σου εύχομαι κι εσένα τα καλύτερα.
Egw pantws tha sumfwnisw me auto pou (an katalava) eipe h X kai sunopsizetai sto ekshs:
(Auto den shmainei oti prepei na exoume ws stash kai filosofia thn apathia e.)Originally Posted by Douglas Adams
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Ήμουν έτοιμος να στείλω μήνυμα στο Ντράγκονλορντ "τηαρτης κοριντηο στισ εκλογες να τα γαμισουμε πασοκαρα μπανακι μπυρες ποθτανες ακεντεκε στο στερεοφςνικο ποθτανα ολα πορςσοθ" αλλά ύστερα από αυτά που έγραψε το ξανασκέφτομαι. Νομίζω ότι απλά γουστάρει το mounaki της Εκς.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Διαβαστε πολιτεια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Οε, το γάμησες και ψόφησε. Ο warlord είχε γράψει ότι δε νιώθει ποτέ δυστυχισμένος λόγω αυτού. Η Χ έγραψε ότι ο κακός κόσμος δε νοιάστηκε ποτέ γι'αυτήν γι'αυτό δε νοιάζεται κι αυτή για τον κόσμο. Αυτά είναι και τα δύο άκρα. Το να έχεις το σπιτάκι σου, τη φωτογραφικούλα σου, το ίντερνέτ σου 15 ώρες το 24ωρο κλπ κλπ προφανώς δε σημαίνει ότι δε θα νιώσεις ποτέ στεναχώρια. Αλλά είναι αστείο να λες και ότι κανείς δε νοιάστηκε για σένα, γιατί στις πραγματικά ακραίες περιπτώσεις (όπως αυτή που είπα) είναι που κολλάει κάτι τέτοιο και όχι στη συγκεκριμένη. Δε νομίζω ότι είπα κάτι ακραίο, ούτε είπα ότι πρέπει να είναι χαρούμενη ντε και καλά για τους παραπάνω λόγους. Απλά να μην είναι αχάριστη.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;