....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
χαχαχαχαχαχαχαχαχα... Ναι αυτές οι κόκες.. άτιμο πράγμα σου λεω.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Εντάξει απλά εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας και είμαστε υπεύθυνοι για το ποιοι μας κυβερνάνε. Και, καλώς ή κακώς, λόγω διπολισμού, αν δεν ψηφίζεις πασόκ είναι σα να ψηφίζεις νέα δημοκρατία.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
και όταν δεν ψηφίσεις ΝΔ ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ
και, μεταξύ μας, η έλενα είναι καλύτερο μωρό από την Εύα.
Δεν ψηφίζω γενικά κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Επίσης, τι πάει να πει εμείς καθορίζουμε ποιός μας κυβερνάει?
Στην ελλάδα οπου οι επιλογές, οτι και να κάνεις, είναι μόνο δυο, αυτο ειναι το πιο χαζό statement που έχω ακούσει. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν πως τα δυο κυρίαρχα κόμματα είναι ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. Το ποιός κυβερνάει καθορίζεται απ'το ποιός απ'τους δυο καβάτζωσε περισσότερους μάλακες την ταδε περίοδο κ.ο.κ.
Πραγματικά θεωρώ τόσο χαζό να ασχολείται κάποιος με την πολιτική στην ελλάδα (και γενικά δλδ, αλλα ειδικά στην ελλάδα) οπού ποτέ τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει περαν του μπλε σε πράσσινο και του πρασσινου σε μπλε εις αει.
Ρε μεγειά σας και χαρά σας ξερω γώ αν γουστάρετε να σπαταλάτε τη ζωη σας γυρω απ το τι είπε ο ένας κουστουμαρισμένος μαλάκας και τι ο άλλος.
Εμενα, δεν με ενδιαφέρει. Απλα κι ωραία. Δε μ'απασχολει ρε παιδι μου τι γίνεται και που θα είναι ο κόσμος σε 40 χρόνια. Εγώ θέλω απλώς να έχω μια δουλειά κι ένα πιάτο φαι για τα επόμενα 50 χρόνια οποτε και θα ψοφίσω και θα τελειώσει η μιζέρια μου. Δεν έχω ψευδαισθήσεις πως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο κι ούτε με ενδιαφέρει να κάνω κατι τέτοιο. Εσεις τη βρίσκεται? Ε Μπράβο σας. Είναι παθητική η στάση μου? Ε ναι είναι. Η ζωη μ'εχει μάθει να ασχολούμαι με πιο ζωτικής σημασίας πραγματα.
Αντε καλο σας μεσημέρι τώρα.
exei kai sti geitonia mou tenta pasok !
the game is the game