ελα blackie,τετοιος παιχτης το αξιζει ενα δαχτυλιδι
απλα δε μπορει να το παρει μονος του...
Ας το πάρει όταν αποσυρθεί ο Κόμπι
Φίξξξερ όχι, μόνο με τον συγκεκριμένο έχω, που μπορεί με το πέρασμα των χρόνων να σπάσει όλα τα κοντέρ και τα ρεκόρ αλλά εμένα δε μ'αρέσει το στυλ του.
katevasa to matsaki cavs-orlando to teleftaio...to foul pou pigan paratasi itan moufa..
lebron to pire profanws...
pame re lakers katatalla an k denver tha kerdisoun twra pistevw![]()
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Μου τη σπάει που θα το σηκώσουμε, όλοι Ορλάντο θα γίνουνε.
Η αλήθεια είναι ότι τους φοβάμαι πιο πολύ απ τους Καβς, αλλά πιο λίγο απ τους Νάγκετς.
Αν έπαιζε ακόμα ο Πένι στο Ορλάντο πραγματικά δε θα ξερα ποιον να υποστηρίξω!
Λεμπρόν![]()
Για μένα τώρα πια φαβορί είναι οι Lakers, αλλά επαναλαμβάνω είναι κρίμα που δεν θα δούμε τελικό Λεμπρόν- Μπράιαντ, όχι ότι αυτός θα 'ναι χειρότερος, ίσως να αποδειχθεί όμορφη σειρά, απλά το άλλο θα είχε διαφορετικό κλίμα και τώρα ίσως να μην γίνει ποτέ. Ξημερώματα Παρασκευής είναι το πρώτο, ε;
Ελιτ κλικα χτυπησε παλι?
Τα τριποντα των Orlando μπορουν να σκοτωσουν οποιαδηποτε ομαδα, αλλα με το πλεονεκτημα στους Lakers δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να κανουν την υπερβαση. Στη δυση παντως οι Lakers ειχαν ευκολο εργο καθως επαιξαν με καλες ομαδες μεν, οχι τιποτα το ιδιαιτερο δε. Στην ανατολη αλληλοεξουδετερωθηκαν ολα τα μεγαθηρια, αφου για να παει τελικο το Orlando επρεπε να αποκλεισει Boston, Cleveland στη σειρα... Θα τα δειξει η ΝΕΤ οπως περυσι ολα? Ξερει κανεις?
Δεν καταλαβαίνουν από έδρα αυτοί. Απέκλεισαν Σέλτικς και Καβς με μειονέκτημα έδρας και στην κανονική περίοδο είχαν κερδίσει τους Λέηκερς στο ΛΑ αν θυμάμαι καλά.
Ευτυχώς θα το δείξει η έρτ τελικά, σήμερα το πρώτο
4 τα ξημερώματα FML. Παίζει να το δείξει και σε επανάληψη κάνα μεσημεράκι για μας τους φλώρους?
Λογικά θα το βάλει αύριο στο πρόγραμμα, ως τώρα πάντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό. Πάντως αν μπει, θα μπει πριν τις 2 το μεσημέρι γιατί μετά έχει roland garros