Για το χόστελ εξαρτάται πόσο ευαίσθητος και πόσο ανεκτικός με άσχετους ανθρώπους είσαι. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το κοινόχρηστο μπάνιο. Δεν έχει τύχει να με βιάσουν ποτέ κι έχω μείνει και σε 25άρι ντορμ. Αν είστε βέβαια τόσο όμορφα αγόρια που έχετε όντως λόγο να φοβάστε, πμ και θα τα βρούμε.
Εμένα μ'αρέσει το περπάτημα και βαριέμαι τρομερά να μη μένω στο κέντρο και να πρέπει να παίρνω μετρό και να βγαίνω έξω και να μη βρίσκομαι στο κέντρο κλπ, οπότε συνήθως διαλέγω χόστελ στο κέντρο και τις περισσότερες μέρες γλιτώνω τη συγκοινωνία.
Στο Λονδίνο έχω μείνει σε αυτό. Δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό (παίζει να βρεις καλύτερες τιμές μέσω hosteworld κλπ, αλλά το Λονδίνο είναι πολύ ακριβό γενικότερα) ούτε το πιο καθαρό μέρος που έχω δει ποτέ και το μπέργκερ κινγκ εκεί δίπλα είναι μάλλον κακή ιδέα, είναι όμως σε πολύ καλό μέρος κι άμα ξαναπάω πάλι εκεί θα μείνω, εκτός αν πάω με τη μαμά μου, οπότε αλλάζουν τα πράγματα. Ensuite πα να πει με μπάνιο στο δωμάτιο.
Προς Kings Cross/Camden θα βρειτε γενικά φθηνότερα πράγματα (και ξενοδοχεία κλπ), αλλά αναγκαστικά θα παίρνετε συγκοινωνία (λεφτά) και θα είστε μακριά, εκτός αν έχετε σκοπό να κάνετε μια βδομάδα βόλτες στο Κάμντεν και να κοζάρετε γκοθούδες (όχι κακή ιδέα αν έχετε πάει πολλές φορές Λονδίνου - πορτογαλικά, οχι γενική - και απλά θέτε να πάτε σε κούλ μέρος να αράξετε και όχι να δείτε αξιοθέατα). Σε τούτη την περίπτωση πάτε προς τα κει.