Sthn Kerkura to kalokairi den erxontai Tsexes. 8a phkseis stis Agglides!
ε το ξερω ρε!
αγγλιδες και ιταλιδες εχει κυριως
οι ιταλιδες ειναι πολυ καπως βεβαια
οι αγγλιδες λιγο σαβουρες
αλλα με λιγες βοτκες γινονται μουναρες!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Λιγες,λιγες
γιατι με πολλες το μονο που σκεφτομαι ειναι το μαξιλαρι!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
η καλη αγγλιδα δεν θα βλεπει μπροστα της μαλακα
(αλλιως σιγα μην ηταν μαζι μου)
μιλαμε για σχεδον-βιασμο εδω λοιπον!
το καλή ήταν: "καλή"
αλλά ούτως ή άλλως δε μ'αρέσει ο τρόπος που το βλέπεις... σελφ κόνφιντενς ρε!
Και το βιασμό αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις τότε απόλαυσε τον
άλλωστε αν δε γουστάρεις τότε γιοκ-κούκου εκτός αν είναι τόσο εξοπλισμένη και σε ταΐσει τίποτα μπλε χαπάκια οπότε χαλάλι η εμπειρία... αλλά έχουμε περάσει στη σφαίρα της διαγαλαξιακής-επιστημονικής-φαντασίας
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
θα σκεφτομαι οτι ειναι η Κιρα αν ειναι καμια σαβουρα!
στείλε πμ στον ανχόλη, έκανε εκεί εράσμους.
Εκανε Ερασμους στο Μπρνο? Εκτος κι αν πηγε με καμια θεα Τσεχα, που εινια το πιο πιθανο γιατι ειναι σαν τον Τζονι Ντεπ, FHL ε.