Page 41 of 42 FirstFirst ... 3139404142 LastLast
Results 601 to 615 of 626

Thread: Ταξίδια - Πόλεις

Senior Member 00i00's Avatar

@ Amnesiac....να το κοιταξεις αυτο με τον Van Gogh ε?

η αμα βαριεσε να το κοιταξεις σου αφαιρω το δικαιωμα να με βρισεις πχ οταν θα πω οτι αμα πω οτι οι Judas Priest ηταν μια ακρως χαρακτηριστικη boy band των 80ς

αν εισαι αμπαλος απο ζωγραφικη κρατα το για σενα και μην το κανεις βουκινο...οκ φανταζομε γουσταρεις τις πληθωρικες πιπιτσες και τα λαδωμενα μπρατσα του Boris Valejo (ελπιζω οχι)...αναμενω απαντησις στο OMG ...αιντε να ρολαρομε

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Μη πεις τίποτα κακό για τους Τζούντας Πριστ γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Είναι η αγαπημένη μου boy band όλων των εποχών.

Δε τον ξέρω τον Boris-san Valejo αλλά με έχεις ψυχολογήσει σωστά, η Τέχνη μου θέλω να έχει ΜΟΥΝΙ μέσα, ο βανγκογκ όλο κάτι σκατόγερους ζωγράφιζε η παλιαδερφάρα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    είμαι αμστερνταμ τωρα, γιο!

ε, πάρτε έναν οδηγό, ένα χάρτη κι ένα ποδήλατο και κάντε βόλτες μέχρι να λιώσετε. το κέντρο θα το δεις αναγκαστικά, όπου και να μένεις, μια βόλτα από το κέντρο και τις γύρω περιοχές θα την περάσεις

γενικά το αμστερνταμ είμαι πόλη που σε 4 μέρες δεν απολαμβάνεται με τίποτα, και δεν έχει και νόημα να είσαι με πρόγραμμα, το καλύτερο είναι οι βόλτες και να χαζεύεις γύρω γύρω

ενι απο πισι οντονιαν
    Αυτά βασικά. Πάρ'τε έναν οδηγό και πηγαίντε σε ό,τι σας φαίνεται ενδιαφέρον. Το καλό είναι ότι τα πάντα είναι ανοιχτά μόνο από 10 μέχρι 5-6, οπότε μπορεί να συνδυαστεί με coffee shop αργά το απόγευμα χωρίς να χάσετε κάτι. Να πάτε για λιώσιμο είναι λίγο ηλίθιο, ειδικά για μπάφους, εντάξει, τα μανιτάρια να πω είναι πιο ιδιαίτερη εμπειρία αλλά πλέον δεν πουλιούνται. Μπάφους έχουμε κι εδώ, προφανώς πολύ χειρότερης ποιότητας αλλά είναι κρίμα να χάσετε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης πίνοντας μπάφους και χαζεύοντας πουτάνες. Όλα συνδυάζονται.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Πες και για το ινδονησιακό ντε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Και Κορσάκοφ. Είναι νυχτερινό μαγαζί. Ρωτήστε τον Odonian που πέφτει, εγώ θα σας πω πιθανώς "δίπλα σε ένα κανάλι".

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

επειδή ο οντόνιαν είναι λοκαλ και δεν καταπιανεται με το ταπεινο αυτο τοπικ, το κορζακοφ ειναι Lijnbaansgracht, κοντα στη γωνία με Lauriergracht, απεναντι απο ενα βενζιναδικο Texaco. Ο δρόμος είναι το δυτικό σύνορο του Joordan

και για να μην περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο, το μαγαζι ειναι ψιλοχαλια, με μουσικες εναλλαγες hardcore-μπιτακια, αλλα μετα απο 3 μπυρες ειναι λαβλι

(την προηγουμενη φορα το ψαχναμε μια ωρα σε σκοτεινους δρομους, και μεσα μας επρηζε ενας καμμενος μαυρος αν εχουμε μαυρο και ενας Ολλανδος μας μιλουσε ελληνικα. και κλεψαν και την αλλαγη ενος γνωστου αθηναικου ντιτζει!)
    Vielen Dank für alles was mal war

Καράτε! μόνο neverdie's Avatar

Έκανα ένα γρήγορο σέρτς και δεν βρήκα τίποτα.

Σήμερα λοιπόν έμαθα ότι με στέλνει η αγαπητή σχολή στη Τσεχία για 2 βδομάδες.
    Ποιο συγκεκριμένα στο Brno.
    Έκει θα με ταϊζουν, θα με ποτίζουν, 8α με φιλοξενούν, με σκοπό να μάθω δυό (2) πράγματα.
    Από τέλη Ιούνη μέχρι αρχές Ιούλη αυτά.

Ξέρει κανείς τίποτα για το Μπρνό; για εκεί κοντά;
    Πράγματα που μπορώ να κάνω σε ένα Σ/Κ;
    Για την Τσεχία γενικά;

Ευχαριστώ πολύ!
    Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

cabrón Xtikio's Avatar

Είναι πολύ κοντά στη Βιένη και στο Brno μένει αυτός που μου έκανε το κοντραμπάσσο. Αυτά.

Pethidine Blindgeo's Avatar

Kala gamhsia!

Δε θα γαμήσω στη Τσεχία.

κρατιεσαι για μετα τον γαμο?
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Κρατιέμαι με το ζόρι

Pethidine Blindgeo's Avatar

Quote Originally Posted by neverdie View Post
    Δε θα γαμήσω στη Τσεχία.
    Ama deis ti kukloforei ekei ta leme.

μην εισαι μαλακας!
    κανε ενα break απο τις ποντιο-φατσες των ελληνιδων
    και συνευρεσου με ανατολικο μπλοκ
    ψηλοι κωλοι,στητα βυζα και φακιδες!
    απο την αποψη των εμπειριων παντα!