Weedow...
Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα ποιότητας και όχι μπάντας. Μη νομίζεις πως μπορώ να ακούσω το Return ή το s/t από Bathory. Όσο και να το κάνεις, οι διαφορές στα riffs(αφού γι'αυτά μιλάμε) μεταξύ αυτών και του Hammerheart ή Blood on Ice είναι λίγο τεράστιες, η μέρα με τη νύχτα, το επικό με τη σαβούρα κλπ.
Τουλάχιστον ο Quorthon δεν έχει κάνει videoclips από την χέστρα του, ούτε σαν σπαστικό-παιδάκι-ΠΙΚΠΑ μπροστά σε αρχαγγέλους. Άρα δεν πέφτει σε επίπεδα καραγκιοζιάς τύπου Ancient.
Βλέπεις δεν είμαστε όλοι JDM που όλα είναι καλά, όλα είναι μου-σι-κή, μπορούμε να ακούμε από hard rock ως grind και από punk ως progressive. Κάποιοι από εμάς έχουμε συνειδητοποιημένο γούστο στο τι θέλουμε να ακούμε(και παρωπίδες κλπ, αλλά τα έχουμε πει, narrow-minded για πάντα).
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Μ αρέσει που το παραδέχεσαι όμως χεχε![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Κοίτα, εγώ είμαι όπως ο JDM που λες, ακούω από σάπιο Black και Grind μέχρι AOR και γενικά ό,τι να'ναι. Αν κάτι μου κάθεται καλά στο αυτί το ακούω. Αλλά δε θακρίνω μια μπάντα μόνο από το όνομά της, την εμφάνιση ή ένα video clip. Γιατί μην ξεχνάμε υπερμπαντάρες με τρελά καρακιτσαριά! Ονόματα δεν αναφέρουμε, οικογένειες δε θίγουμε...
αν γαμαει το τραγουδι σιγα μην μας νοιαξει η κωλοταμπελα να πουμε!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
re seis o "an8rwpos" eipe oti to Return kai to 1o einai saboures....re sy, 8a shkwseis kai ton Quorthon me tis paparies pou petas kai poios se glytwnei meta....lol
![]()
Last edited by Jim Dandy Mangrum; 26-05-2009 at 10:56.
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Ε δεν είναι; Είναι το ίδιο πράγμα το πρώτο με το Hammerheart; Η γνώμη μου γενικά για το black metal είναι γνωστή, και τα πρώτα Bathory είναι τέτοια δυστυχώς. Άρα πάνε στο σωρό με τις σαβούρες by default.
Η γενική μου-σι-κο-φιλία δεν είναι για μένα. Έχω σαφώς πιο περιορισμένα(κολλημένα) ακούσματα από τους περισσότερους εδώ.
Κατά τα άλλα, για να είμαι και ον τόπικ των τελευταίων ημερών τα ξεθαψίματα:
και άλλα που βαριέμαι να τα ψάχνω όλα τώρα.
Αυτάααααααααααααααααααααααααααααααα...
Καλά αν ήταν να σηκώνονται πεθαμένοι πρώτος κ καλύτερος θα ήταν ο Chuck![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
ama htan me tis mlkies na shkwnontan, de 8a epeftan pote....
kai to Octagon gamei.....![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Τί μαλακιούλα είναι αυτή;![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
lurker of chalice
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!