Page 9 of 48 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 716

Thread: Fringe

raz smash Abruzzi's Avatar

τωρα το'θεσες οκ

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Ευχαριστώ!
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

Ναι, ρε πούστη ο Nimoy είναι....και έλεγα που την ξέρω την σκατόφατσα....

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Fringe costar Kirk Acevedo has announced via his Facebook status update that he's apparently been let go from the Fox drama. "WELL BOYS AND GIRLS THEY DONE DID YER BOY WRONG! THEY FIRED ME OFF OF FRINGE, AND IVE NEVER BEEN FIRED IN MY LIFE!!!!" he wrote.Acevedo played Agent Charlie Francis on the show, which just aired its season finale.
    Πραγματικά δε βλέπω το λόγο.
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

Quote Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry View Post
    Fringe costar Kirk Acevedo has announced via his Facebook status update that he's apparently been let go from the Fox drama. "WELL BOYS AND GIRLS THEY DONE DID YER BOY WRONG! THEY FIRED ME OFF OF FRINGE, AND IVE NEVER BEEN FIRED IN MY LIFE!!!!" he wrote.Acevedo played Agent Charlie Francis on the show, which just aired its season finale.
    Πραγματικά δε βλέπω το λόγο.
    που να ξερεις τι εχει παιχτει...αν και μου φενεται λιγο καπως το κειμενο ρε,στανταρ δεν ειναι fake?

κριμα παντως αν ισχυει,ηταν πολυ συμπαθης στο ρολο του

βτς βρηκα αυτο τωρα

Fringe cast member Kirk Acevedo, who plays Agent Charlie Francis on the Fox series, posted a status message on Facebook yesterday claiming he was let go from the show, but exec producer Jeff Pinkner has since confirmed to TV Guide that Acevedo "was not fired," and adds, “Like all things on Fringe, there is more to this story than meets the eye." Pinkner also offered this season two tease: "We have already seen two of him on the show...We have already met the second Charlie. He had a scar on his face.”

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

sklhro to tease !
    the game is the game

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Λοιπόν έκατσα και τα είδα όλα μαζεμένα. Τα περισσότερα τα χετε αναφέρει ήδη, η σειρά ξεκίνησε με υπερβολικά επαναλαμβανόμενα επεισόδια , μετά συνέχισε πολύ καλά και τα τελευταία επς ήταν εξαιρέτικα. Δυο-τρια πράγματα
    Spoiler

- O John Noble πραγματικά μεγάλη ερμηνεία, κάποια επεισόδια τα κράταγε μόνος του κυριολεκτικά. Οι υπόλοιπες ερμηνείες μου φαίνονται συνηθισμένες, αλλά όπως και το Lost δεν είναι το σημείο που βασίζεται η σειρά
    - Το θέμα με τον William Bell αποδυναμώθηκε δυστυχώς μόνο του έτσι όπως παρουσιάστηκε. Από την αρχή ξέραμε ότι πρόκειται για άνθρωπο με τεράστια δύναμη και επιρροή, για τον οποίο δεν είχαμε δει ούτε καν μια φωτογραφία, ότι και να αποκαλυπτόταν γι' αυτόν δεν θα προκαλούσε εντύπωση. Ευτυχώς προς το τέλος η σειρά έπαψε να οδηγείται προς το ποιός είναι ο Bell, όσο στο που είναι. Πιστεύω μάλιστα ότι θα μάθουμε ότι η απειλή από τον Τζόουνς ήταν ουσιαστικά μηδαμινή με βάση τη δύναμη του Bell.
    - Καλή η ιδέα για τις αναμνήσεις του Walter, ουσιαστικά μπορούν να βγάλουν άπειρα επς στηριζόμενοι στο ότι δεν θυμάται αρκετά πράγματα που έγιναν
    - Η σκηνή με τον τάφο ήταν η πιο WTF στιγμή της σεζόν.

Η σειρά πάει πολύ καλά, αν παρατήσει επιτέλους και τον procedural χαρακτήρα της και αποκτήσει μόνο ενιαία πλοκή και όχι διαφορετική main plot σε κάθε επ θα γίνει ακόμα καλύτερη νομίζω, αν και αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση.
    Last edited by Kelldorain; 26-05-2009 at 13:06.

Spoiler
    βαλε τη σκηνη με τον ταφο διπλα στους twin towers ΟΡΘΙΟΥΣ στο τελος τελος και εχεις το τελειο πακετο

Έχω δει τα μέχρι πριν την διακοπή. Συνεχίζω;

ανετα

ρινς antimusic's Avatar

λοιπόν διάβασα το παραπάνω σπόιλερ και ψήθηκα λίγο. δεδομένου οτι δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα επεισόδια 1-7 να μπω στον κόπο ή μπα; ή θα δω 15 επεισόδια και απλά στο τέλος της σεζόν θα έχω ένα wtf σκηνικό για να με μαγκώσει για την επόμενη;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Δες τη. Γύρω στο 8-9 είναι 2-3 συνεχόμενα εξαιρετικά επεισόδια, μετά ξαναπέφτει λίγο και στο τέλος πάλι ανεβαίνει. wtf σκηνικό ναι υπάρχει στο τέλος

Senior Member cloud's Avatar

Αξίζει όμως μια σειρά που έχει 5-6 καλά επεισόδια σε μια ολόκληρη season; Κι εγώ 7 έχω δει σχεδόν με το ζόρι, μόνο και μόνο επειδή ο πιλότος σου κινεί λίγο το ενδιαφέρον, αλλά από κει και πέρα το κάθε επεισόδιο είναι χειρότερο του προηγούμενου.
    Τουλάχιστον αν είχε λίγο καλύτερους χαρακτήρες κάτι θα γινόταν.. Αλλά τυπάς dawson's creek...

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Έχω δει τα μέχρι πριν την διακοπή. Συνεχίζω;
    nai

Exete dikio oti den einai ka8olou sta8eri i seira , alla sto telos stronei poly . Apla elpizoume i epomeni season na min exei tin idia domi me tin proti .
    Last edited by Fireknight; 26-05-2009 at 14:29.
    the game is the game

Tags for this Thread