Τι γλυκός. Σ'αγαπάω. Πάω να κάνω quote εκεί.![]()
omorfa mou agoria k koritsa, ine mia tainia girismeni tipou blair witch projec pou einai 3-4 fitite k skane se ena stixiomeno spiti alla den pistevoun se auta k sto telos [meta apo kana 50lepto] trone aggouri.
an tora pera apo ton titlo pezei k kana link gia katevasma de 8a me polixalasei.
satan was a lez
λοιπόν αφού βρήκαμε το dallos με τη δαγκάνα (ζητούνται υπότιτλοι για το γιαπωνέζικο 4-part btw):
άνιμε όπου είναι ένα διαστημόπλοιο μόνο με γκομενάκια και γίνεται μια μάχη και βγαίνουν με στολές να πολεμήσουν νομίζω, τελοσπάντων το θέμα είναι οτι εγκαταλείπουν μία (την πιο σκύλα, coincidence? I remember not!) μόνη της στο διάστημα.
αργότερα πέφτουν/προσγειώνονται σε κάποιον πλανήτη, όπου μία απ αυτές μένει έγκυος, και γεννάει έναν τύπο που μάλλον γερνάει με αφύσικη ταχύτητα και είναι ενήλικας μέσα σε λίγες μέρες/ώρες.
στην τηλεόραση τοχα πετύχει πιτσιρικάς, μάλλον μεταγλωτισμένο.
πείτε.
εντιτ: όπου τηλεόραση βλέπε τοπικό κανάλι άρα βιντεοκασσέτα.
Χμ χμ μου φέρνει στο μυαλό ένα ανιμε με κάτι τύπισσες που είχαν προσγειωθεί σε ένα δάσος;
Νομίζω πως ήταν σε ένα και-καλά γυναικοκρατούμενο κόσμο και έγινε μπάχαλο επειδή η άλλη γέννησε αγόρι;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Λοιπόν, το ίδιο λέγαμε.
Gall Force 1 - Eternal Story
Το έχει και στο youtube σαν gail force.. Να και το κομμάτι με το παιδί που γεννιέται και μεγαλώνει γρήγορα και μπλα μπλα
εντιντ: btw από ότι διάβασα η σκύλα που ξέμεινε στο διάστημα επέζησε και είναι main character σε sequel. H άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
Last edited by SpiritCrusher; 11-05-2009 at 15:19.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
ρε κάπου εδωμέσα είχαν αναφερθεί κάτι πρόσφατα (σχετικά) b-movies με ζόμπια (νομίζω) που μάλιστα έχουν βγει 2-3 sequels και ήταν σπλατεριάρικα και χαβαλετζίδικα, τα είχα ψάξει και μου φάνηκαν ενδιαφέροντα αλλά πλέον ξέχασα τίτλο, για πείτε. πρέπει να παιζε και κάποιος γνωστός και/ή καλτ ηθοποιός.
return of the living dead? exoun bgei 5, olo kai kapoios cult h8opoios 8a epaize.
το λοιπόν
είναι μια ταινία μάλλον από νορβηγία, κάπου βόρεια ευρώπη τεσπα, κ είναι η ιστορία 2 μικρών παιδιών που μεγαλώνοντας μπαίνουν στη μαφία κ σουξουμούξου κσέρωγω σεφάση ο αρχηγός είναι ένα με μούσκουλα μακρυμάλλης, ναρκωτικά κ τέτοια, τι άλλα, α ναι στην ταινία ακούγεται το shine ή το majesty από madrugada, ή κάποιο madrugada τεσπα.
Spoiler
χελπ!
I must have some booze. I demand to have some booze
Μη λες αυτήνανε; Izzat
νεεεεεεεεεεεεεεε![]()
I must have some booze. I demand to have some booze