these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Δεν ξερω, πραγματικα οτι αγωνα εχω δει εχουν ΟΛΟΙ, ειναι φοβερο αυτο που γινεται με τα τατουαζ στο ΝΒΑ, ειναι κατι σαν σφραγιδα αξιας ρε παιδι μου. Ελπιζω φετος να το παρει οποιαδηποτε ομαδα εκτος απο τους Λεικερς, θα ειναι το πρωτο πρωταθλημα για οποιονδηποτε απο τους αλλους τρεις.
k tin ithelan ti ekpliksi re gmt...pame re orlando![]()
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Μια χαρά υπάρχει :ρ
Πάμε μωρή Ορλάντο
![]()
Ο Lebron James δεν υπαρχει ε, θελω να περασουν οι Cleveland για να δω με την ανεση μου ολους τους τελικους οπως περυσι στον καναπε και να λιωσω.
ναι γιατί αν δεν περάσουν οι Καβς, θα πας γήπεδο να κάνεις σχιζοφρένεια!
Οχι απλα δε θα τον βλεπω στον καναπε μου χαζουλη, θα βλεπω τους Ματζικ.
Μια χαρά είναι οι Μάτζικ. Μπορεί να μην έχουν Λεμπρόν αλλά Χάουαρντ, Λιούις, Άλστον (ειδικά αυτός) και Τούρκογλου γαμάνε όλοι τους.
Πλάκα έχουν αυτά.
Για να τα δείχνουν από τώρα μάλλον θα τους σπρώξουν ως το τέλος. Όπως έγινε πέρσι με το ζευγάρι Σέλτικς-Λέηκερς
Κρίμα για τον Λεμπρόν. Έχει γυρίσει ποτέ το 3-1;
Δεν τον χάλασε
Originally Posted by Sport fm
Εσυ γενικα εχεις μισος και απεχθεια προς τους μεγαλους παικτες?![]()