Ε ειναι τοσο προβλεπε, που δεν τρεχει μια.
Ε ειναι τοσο προβλεπε, που δεν τρεχει μια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Δεν πρέπει να 'χει παίξει πιο καθυστερημένη συζήτηση απ' αυτή για τις κατάρες-αρρώστιες ε.
ladykiller και αναρχική (;!) και ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΙΑ, ε χρυσή μου; Μάλλον δεν πήρες καλά γραμμή πάλι...
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Με κανετε να θελω να βρω το τηλεφωνο του 18χρονου αλητακου που με κλωτσησε επιτηδες στα πλευρα στον αγωνα πλει οφ των Generals την Παρασκευη και μετα του ειπα οτι του γαμω το σπιτι, γιατι ανησυχω τωρα μηπως πραγματοποιηθει η καταρα και δε μπορει να κοιμηθει ο καημενος.
προβλεπω καινουριο ταγκ![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Εγώ νομίζω πως οι Manowar είναι φλώροι![]()
Μολις εβγαλα φωτογραφιες ταυτοτητας σε μια γιαγια που ηταν στο νοσοκομειο και της εκλεψαν το πορτοφολι και επειδη της ειπα οτι μπορει να τις παρει σε κανα εικοσαλεπτο με ευχαριστησε λεγοντας μου "σε ευχαριστω πολυ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ". FML.
πωπω καλο μου και χρυσο μου φαγκκ
Φίξξξερ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ σε βρωμόγριες ρε ΞΕΠΕΣΜΕΝΕ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Σκαστε, ηταν απο τις κλασικες γριες που ειναι 80 ετων, το μαλλι λες και μολις βγηκε απο κομμωτηριο βαμμενο πορτοκαλοκοκκινο, χειλια κατακοκκινα και φυσικα πουδρες και ιστοριες, αλλα κατα τα αλλα κλαιγεται για την ταυτοτητα και το διπλωμα και παραπονιεται οτι πρεπει να βγαλει αλλο (god have mercy ευτυχως ζει μονιμα στην Τηνο, δεν κινδυνευουμε).
εχω το αιμα του δευτερου κλεφτη πανω στο βιβλιο μου. η τσαντα μου εχει ηπατιτιδα και εητζ. FML.
this is radio freedom.
Χαχαχαχ ρε τι μλκς ειστε, μολις ηρθε και τις πηρε εντωμεταξυ και μου εδειξε και φωτο απο το 1968 για να μου δειξει πως ηταν και πως εγινε τωρα (ηταν αλφα αλφα τοτε ε). Και μολις μπηκε παιδακι με μπουφαν Guitar Hero. Αν μη τι αλλο προμηνυεται ενδιαφερουσα η μερα. Αλλα κατι μυριζει καμμενο ελπιζω να μην ειναι κατι απο το πισι.
Νομίζω είναι ο εγκεφαλός μου. Η το πολυδυναμο Αμαρουσιου που ειναι δίπλα μου.