Boston χωρις τον Γκαρνετ ειναι αλλη ομαδα ε.
Boston χωρις τον Γκαρνετ ειναι αλλη ομαδα ε.
Мама Люба давай, давай, давай
άστα να πάνε![]()
if your heart holds any riches, lend a helping hand
άσε τρελή ήττα..![]()
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Γενικά για μένα το άξιζαν περισσότερο οι magic. Οι hοuston απρόσμενα καλή εμφάνιση στη σειρά, δηλαδή αυτόν τον Brookes εγώ τον είχα για παίκτη της πλάκας. Για πείτε , τι τελικό προτιμάτε; Εγώ δεν μπορώ να διαλέξω μεταξύ cavs - nuggets και cavs- lakers, αν και πιστεύω ότι τελικά θα δούμε το πρώτο.
Κλάψε, Paul Pierce.
Τούρκογλου θεός, Allen εξαφανισμένος στο 2ο ημίχρονο, νομίζω εκεί κρίθηκε.
Λολ, χαιρεκακοι ανθρωποι με Πολ Πιρς, ε Λεικερς θα ειναι λογικα και οι δυο. Οι Ντενβερ πρεπει να γαμανε φετος τελικα αλλα δεν τους εχω δει πολυ. Οι Λεικερς αν δυσκολευονται με τους Χιουστον που τους ελειπαν οι καλυτεροι τους παικτες και πανε στα 7 παιχνιδια, λιγα υποσχονται. Οι Καβαλιερς γαμανε λογω Λεμπρον και νομιζω θα πανε σιγουρα τελικο, αλλα πολυ πιο δυσκολα απο οτι μεχρι τωρα, και 4-3 να παει δε θα μου κανει καμια εκπληξη. Οι Ορλαντο αρκετα καλοι, αλλα θα πρεπε να εχουν περασει νωριτερα νομιζω απο τους Μποστον χωρις Γκαρνετ.
Εγώ ναι, Λέηκερς είμαι. Αν δε σοβαρευτούμε δε μας βλέπω καλά, στα πλεη οφς δεν έχουμε παίξει τίποτα. Οι Λέηκερς της κανονικής περιόδου δε νομίζω να έχουν πρόβλημα.
Έχω την αίσθηση πως θα το πάρει μόνος του ο Λεμπρόν φέτος, αν και την τελευταία φορά που πήγε να το κάνει αυτό έχασαν 4-0 απ τους Σπερς.
krima gia celtics..ithela teliko me lakers gia ekdikisi.
an to paroun cavs ti na pw...den psinomai!
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Ουφ, τεράστια νίκη. Συμπαθέστατη ομάδα οι Νάγκετς.
Μονομαχίες Καρμέλο-Κόμπι όλα τα λεφτά