People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Μόλις έκλεισα εισιτήρια-ξενοδοχείο για Λονδίνο.
Μπορώ να πω ότι περίμενα χρόνια την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Last edited by Amnesiac.; 18-05-2009 at 00:13.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Hair metal, AORς και τετοια παιζει.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
tsekare edw na deis peripou ti paizei:
http://www.myspace.com/legacyrockarea
genika gamato magazi, den evale manowar omws.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Λοιπόν κανα ντεθμεταλαδικο δεν θα ανοίξει? να παίζει ΜΟΝΟ σλαμ
ακυρο τελειως, γαμώ τα παριζάκια του αστυν. τμήματος που είναι δίπλα στην εταιρία, και μας παίρνουν τη σειρά στο έβερεστ με το έτσι θέλω, κομπλεξικα όντα.
Μου τη σπάει να ξυπνάω στις 9 το πρωί για να ετοιμαστώ για την σχολή και ΚΑΘΕ φορά να χάνω την πρώτη ώρα γιατί κάθομαι και διαβάζω τις μαλακίες που ποστάρετε από το προηγούμενο βράδυ.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Είναι γαμώ τα μαγαζιά και παίζει -σχεδόν- όπως πρέπει. Το μόνο ότι θα προτιμούσα ακόμα περισσότερες ποζεριές, οι Μέηντεν, ο Ντίο κλπ είναι μεν λατρείες, αλλά θα μπορούσαν να λείπουνΤ' ακούμε κι αλλού αυτά. Συμφώνησε κι ο Ρέηβεν.
Γενικά δώστε πόζερ στο λαό. Μόνο.
![]()
Last edited by psychotron; 18-05-2009 at 10:39.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Καλημερα σας!
Ενα εχω να πω
Πρωινο με ΚΑΦΕ cream crackers Παπαδοπουλου και χυμο grapefruit
ειναι πολυ Sunn O))) να πουμε
(ασχετα που φαγωθηκε υπο τους ηχοι των VNV Nation)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Εκεί μόνο με μετρό ή ταξί λέμε, αμάξι ποτέ.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
πφφφφφ![]()
Once I was trapped, but now I am free