Ακόμα το θυμάμαι το ξενέρωμα που είχα φάει τότε. Που πας με 15 ευρώ ρε ΜΑΛΑΚΑ;
Ακόμα το θυμάμαι το ξενέρωμα που είχα φάει τότε. Που πας με 15 ευρώ ρε ΜΑΛΑΚΑ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Άσε τη στάχτη στα μάτια, ξέρεις καλά ότι είχα μέσα τη σύνταξη της γιαγιάς που είναι τουλάχιστον 30.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Α ναι. Το ταξί για Μαλακάσα το είχα ξεχάσει
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
*patpat*
edit: @carheart eh.. (προφανώς)
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Eλα να τις βγαλουμε τωρα, να δουμε ποια ειναι η πιο ριμαγμενη.
Χ βρισε με γουσταρω.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Γαμησέ μας ρε χαβόκ, βόδι κι εσύ. Δεν έχω φωτογραφική λέμε.
Ρε στις ωοθηκες μας. Αναισθητη μοσχαρα. Εδω ειναι thread συμπαραστασης.
Και επειδη ειμαι βοδι, καλα να παθεις ρε
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Να'σαι καλά. Καριόλα.
Σταματα να με καβλωνεις.
x eixes athinaikes pinakides?
ntou egine sto amaxi sou apo to mpampi sougia kiets? to evlepes to skhniko? kane perigrafh
ntax xontrh malakia
ektos kai an eixes mercedes e
ela plaka
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δεν ήταν δικό μου το αμάξι. Και ναι σαφώς είχε αθηναικές πινακίδες. Οποτε ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΩΡΕ!!
Ζώα.
*patpat* και σε σένα, λοιπόν.
if your heart holds any riches, lend a helping hand
σιγα μην ξεχωριζε το τζανκι πινακιδες...
αλλα οκ καρκινος και λευχαιμια