Η μαλακία ήταν που η σκοπιά τελείωσε στις 4 και το τηλέφωνο έσκασε στις 4:40 βασικά.
Χ ποιος ειναι ελιτιστης του πανκ και της αναρχιας μωρη μαλακισμενη γαμω τον θεο σου?θεωρεις ελιτισμο που παντου,ακομα και μεσα στο φορουμ μιλαω για μπαντες που γουσταρω τρελα και τις προτεινω,ενω αλλοι τις κρατανε μακρυα απο τους γυρω τους σαν "μαι φαβοριτ μπαντ που ακουω μονο εγω γιατι μονο εγω ειμαι τρου"?μιλας για ελιτισμο της αναρχιας ενω δεν κραζω για πολιτικες πραξεις ποτε αλλους συντροφους(μονο σε πριβε καταστασεις αυτα) ή επειδη δεν αποδεχομαι τον καθε βλακα που ονειρο ζωης του και στοχος της "αναρχιας" ειναι ενας κοσμος που θα μπορει ελευθερα να πινει χορτο-αντε να γνωριζει και καμια ισπανιδα απο ερασμους?ληγκαλαιζ ολλ ντραγκς ρε μουναρες,οχι μονο το χορτο.
αν θεωρεις ελιτισμο οτι κραζω τους σκαπε για την εμπορικη αναρχια που πουλανε,τα σκηνικα σοου που θυμιζουν προγκ μπαντες των 70ς στο μεγεθος(χαχαχα γαμω την παναγια σου,σου αρεσουν αυτες οι αρχιδιες) και στο μηνυμα(πενταφυλλα να αναβοσβηνουν,λε-γκα-λι-ζα-σιοοοοοον!) μοιραζουν επαναστατικοτητα σε ενα πολυ δυνατο κοινο που εχει ακρα τους "επαναστατες" πιτσιρικαδες και τις βλαχοφοιτητριες που κατεβηκαν πριν κανενα 6μηνο απου του χουριο,ε γαμησε μας κιολας.
οι σκα πε ειναι το ΠΛΕΟΝ ευκολο συγκροτημα για καποιον που θελει να το παιξει τζιβας,επαναστατης και τα αρχιδια μου κουνιουνται.και αυτο γιατι οι ιδιοι εχουν δωσει αυτο το δικαιωμα.
νταξει φιλεναδα,και για να συγκρινουμε την ποιοτικη διαφορα μουσικα(και οχι την ιδεολογικη),ας σκεφτουμε το κοινο που ειχε η ελλαδα πριν κανα 2 δεκαετιες,τον ισχυρο πυρηνα γυρω απο καποιες μπαντες στην ανεξαρτητη μουσικη σκηνη.dead moon(ισως μαζι με γερμανια ο ισχυροτερος πυρηνας οπαδων στον κοσμο),wipers,bauhaus,sisters of mercy.πιστευω πως καθε συγκριση πεφτει στο κενο.αλλα ξεχασα,αυτοι ειναι μιζεροι,ειναι η εποχη της ΧΑΡΑΣ!και αν θελουμε να μελαγχολησουμε υπαρχουν και οι μεγαλοι τζεημς.χαχα
οπως και να εχει,ο πινατερο ξεστομισε μεγαλη κουβεντα.χθες ικανοποιηθηκε η ισπανοκαυλιαση που επικρατει τα τελευταια χρονια στην ελλαδα.
τα νεα τα μαθατε?γαμιεται ολη η μεσογειος.
μουσικα τωρα,οι μεγαλες νυστες ηρθαν οταν ακουγαμε μεγαλεπιβολες μαλακιες με εισαγωγες των 3 λεπτων,βιολακια και πιπιζες και πραγματικα ενα καρο καριολικια.α ναι,επαιξαν και το αι φοτ δε λο με μεταλ γκαγκαγκα...χαχ...
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ενταξει μη βαζουμε ολα τα ισπανοφωνα στην ιδια μοιρα.. δεν συγκρινονται σκα π με οχος κλπ ασχετο αν τους ακουει μαλακισμενο κοινο .. παιζουν μουσικαρες. σκα π ρεγκε νταμπ σκαταμπ για διαφημηση της ναικ ..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
η Χ ειναι σουπερ καυλιαρα απο κοντα παντως![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
καλα,εσυ εισαι γνωστος πετσακιας και το γουστο σου ειναι αμφισβητουμενο ως εκει που δεν παει.
δεν ξερω αν στο ειπε,αλλα δεν δεχεται πληρωμη.πρεπει να βρεις αλλο τροπο..
χθες πετυχα και τον δικο σας,ξερεις ποιον,και "που εισαι ρε αλεξαρα,παιζεις σε κανενα μαγαζι?να ερθουμε να σε ακουσουμε" κτλ κτλ.παραξενευτηκα γιατι ηταν η πρωτη φορα που ηταν τοσο φιλικος.οι δικοι μου εβγαζαν αφρους που του μιλησα.χαχαχαχα
ποιον ρε κεφαλα?κιλλμπιλμπιλ?λογικα θα ρωτουσε για να ερθει να το καψει![]()
ααα μαλιστα.παντως εισαι κι εσυ μεγαλος λουμπινιαρης,εκει που κραζεις σκα πε ειχες δεν ειχες πηγες παλι και μην μου πεις για τα μπαχαλα,ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ.
αμα ηθελες να λουφαρεις επρεπε να σκασεις μυτη στο ρεγγε παρτυ , ειδα τουλαχιστον 3 μηχανακια να κλεβονται απο ρωσοποντιους (τον εναν τον ξερω)
εντιτ : περασες κατα τις 1 απο εγνατια-ναυαρινου χτες?ειδα εναν τυπα να περναει απο εκει που σου εμοιαζε,αλλα βαριομουν να φωναξω επειδη επινα τιν ΧΕΒΙΜΕΤΑΛΑΜΣΤΕΛ μου
Last edited by Razor; 17-05-2009 at 17:17.
ελα ρε μαλακα,ανεβηκαν 6 παιδια απο τον πανελληνιο για διημερο και ηθελα να τους δω.μεσα μαζεμενοι ολοι οι δικοι μου,ε ενταξει ρε συ.
και εκτος αυτου ειχε βγει βρωμα για μπαχαλα αφτερ.βαλε και το ντου για να μπουμε,θελει πολυ για να πας?ή νομιζεις πως ειχα καμια ιδιαιτερη ορεξη να βλεπω την καθε καμμενη και μπιχλογκομενα που εχω παει μαζι της?
πανεπιστημια εκτος βιολογικου/στρητ δεν παταω.μου γυρνανε τα αντερα με τα φοιτητοπαρτυ.
ναι εγω ημουν ρε.
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ ξαναφηνεις λωριδα? Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ
νομιζω ειδα και μπουλη φανταγκο
ε ναι ρε μαλακα,αφου ξεπερασα τα βασανα του ελληνικου στρατου ειπα να κανω μια αρτιστικη παρεμβαση στο μαλλι...
ελα αυριο στρητ αττακ.δεν θα σε πειραξει κανεις,απο την στιγμη που σταματησες να ασχολεισαι.
παιζει ωραιο λαιβ,brat attack.
http://www.youtube.com/watch?v=FvylCLjnMaU
χλωμο για αυριο μιας και το παιζω δουλειας,αλλα θα σου στειλει πριβε το μπιφτεκι να σου πει για χαιρι απο βδομαδα,να σκασουμε ολο το μπουγατσοer απο το μαγαζι σου να κανουμε ΣΑΜΑΤΑ-ΜΟΣ-ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ
δεν εχει τοιχους ρε μαλακα.καραβι ειναι...αχαχαχαχαχαχα
ψηνεσαι για μπιφτεκι?σε κοβω να ψιλοπαιζεις το πουλακι σου,να τοσο δα....
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ σε καραβι δουλευεις ρε? ΨΗΘΗΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ,δωσε πληροφοριες αιντε να γουσταρουμε.Ψηνω Χ που μου εκλεισε και το ματι και επαιξε με την ΓΛΩΣΣΑΡΑ της σε ανυποπτη φαση χτες το βραδυ