Πολύ αμφιβάλλω αν θα ποσταριστεί κάτι καλύτερο σήμερα!![]()
![]()
Edit: Εκφράσεις όπως "απαραίτητο", "ισοπεδωτικό", "διαχρονικό" κ.λπ. απλά περισσεύουν...
Πολύ αμφιβάλλω αν θα ποσταριστεί κάτι καλύτερο σήμερα!![]()
![]()
Edit: Εκφράσεις όπως "απαραίτητο", "ισοπεδωτικό", "διαχρονικό" κ.λπ. απλά περισσεύουν...
Last edited by Ra Pariah; 17-05-2009 at 12:46.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Η χθεσινή σας κουβέντα στο άλμπουμ σέξιον περί προγκρέσιβ με έκανε να ξεθάψω αυτό:
που είναι και το μόνο genesis που έχω.
κάτιτις άλλο από αυτή τη μπάντα? ποιό θεωρείτε το καυλύτερο τους?
i need feminime venoms in order to function with the system.
The Lamb Lies Down on Broadway θαλεγα αν και γενικά δε πεθαίνω για δαύτους.
τελικα η Χ εσκασε drifter? e?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
εξαρτάται την εποχή. Αν θες τα πρώτα τους, με έντονο τον ήχο του Hackett, άκου Selling England by the Pound. Προγκ ροκ με λίγη ψυχεδέλια. Ή το ακριβώς ανάποδο (ψυχ ροκ με λίγο προγκ) Άμα δε σου κάνει άκου από Duke και μετά, με Invisible Touch να είναι εντονότατα Phil Collins και να γαμάει prog pop κωλαράκια.
ΕΝΤΙΤ: ρε γαμώτο όποτε απαντάω σοβαρά κάπου καταστρέφω την ιντερνετική εικόνα μου....Σκατά;;
Last edited by sabbattack; 17-05-2009 at 16:21.
Swstos swstos Selling England by the Pound.Afto einai gia mena h apoluth korufh tous
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
minmin στις 30 του μηνού παίζουμε με τους don vito που είναι φίλοι των.
στη στρητ ατακ.
ρε το Teeth Of The Sea - 2009 - Orphaned By The Ocean χοντρο κολλημα δυο μερες τωρα...μπραβο στα αητοπουλα