Page 43 of 151 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 631 to 645 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

farfetch'd Ace's Avatar

Spoiler
    Βασικά δεν μεταφράζεται έτσι. Απο την Ιλιάδα είναι και πάνω κάτω λέει οτι οι θεοί δίνουν στον άνθρωπο οτι σχεδιάσει το μυαλό του. ΓΑΜΑΤΟ!!
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Spoiler
    Γιατί κανένας ήρωας της Ιλιάδας δεν αγωνιά να μάθει το θέλημα του Ολύμπου για να το πράξει αβασάνιστα. Ρωτάει τη δυνατή καρδιά του και αποφασίζει μόνος του. Οι θεοί περιορίζονται- χωρίς μάλιστα φοβέρες ή υποσχέσεις- στο να ξαστερώνουν τον νου, να ακονίζουν την κρίση, να κατευνάζουν την οργή, να δίνουν στον άνθρωπο τόσα μόνο όσα βάζει στο μυαλό του: «Σοι δε θεοί τόσα δοιεν, όσα φρεσί σησί μένοινας (=σχεδιάζεις, ποθείς) »

Απλώς δεν είχα μπει στον κόπο να κοιτάξω πέρα από τα αποτελέσματα του google.
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

farfetch'd Ace's Avatar

Ωραίο!

paok pasok hlektroshock pasokara's Avatar

Spoiler
    Sthn epomenh season vlepw na 3ekinaei pali me time travel,kai as eipan oti h 6h season 8a moiazei polu methn 1h

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Spoiler

Για πείτε λίγο σεναριακά που πάει. Καταρχάς είναι φανερό ότι τωρινός Λοκ = η αντίπαλη "θεότητα" του jacob=smoke= Κρίστιαν =jacob καλύβας 3ης σεζόν. Τι είναι αυτός όμως; Υπάρχουν κι άλλοι και μήπως αυτοί είναι που έρχονται;. Πάντως επιτέλους φτάσαμε στην κορυφή της πυραμίδας, φτάσαμε σε αυτούς που ελέγχουν τα πάντα. Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ο μουσάτος τύπος, μετά ο Μπεν, μετά ο Ρίτσαρντ. Τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ξέρουμε ποιοι κάνουν κουμάντο και ακόμα και άλλοι να υπάρχουν (που δεν νομίζω) είναι ισοδύναμοι τους.
    - Το σεναριακό εύρημα "εισάγω παντοδύναμο χαρακτήρα και στο ίδιο επ τον σκωτώνω", αν και μη πρωτότυπο, παραμένει αναπάντεχο κάθε φορά που γίνεται
    - Υπάρχει η υποψία ότι η σειρά πάει για μάχη θεοτήτων, οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αλλά τελικά με τη δύναμη της καρδιάς, του ατσαλιού και ότι θέλετε θα τα καταφέρουν. Ελπίζω να μην πάει προς τα κει η σειρά.
    - Τζέικομπ. Ξέρουμε ότι πήγαινε συχνά έξω από το νησί και πως η τελευταία φορά χρονικά που είδαμε είναι στο διάστημα που οι ο6 είχαν φύγει (επίσκεψη στον Χέρλι στο ταξί). Πως λένε λοιπόν ότι για κάποιο διάστημα ήταν στην καλύβα; Για πιο διάστημα μιλάμε; Το σημείωμα έμοιαζε αρκετά παλιό. Ήταν έξω όταν ήρθε το Black Rock, ήταν έξω τη δεκαετία του '50 και πέρα, ήταν προφανώς έξω όταν πρωτοσυνάντησε την Ιλάνα. Πότε ήταν κλεισμένος μέσα;
    - Λοκ στο φέρετρο, πραγματικά τρομερό τρικ. Υποψιαζόμασταν ότι θα είναι άνθρωπος, ξέραμε ότι το πτώμα του Λοκ ήταν σε φέρετρο και παρ'όλα αυτά κανείς δεν υποψιάστηκε τον Λοκ. Well done.
    - Το teaser της season 6 δείχνει ένα μάτι να ανοίγει και ξέρουμε ότι, τουλάχιστον την δεκαετία του '70, οι δικοί μας πέθαναν. Εδώ είναι και το μεγαλύτερο ερώτημα, τι έγιναν; Ξαναπέσαν στο νησί; Αλλά πότε; Αφού το 08 κάποιοι είναι ήδη εκεί. Μήπως ουσιαστικά το 08 που βλέπουμε είναι τελειωμένο σενάριο και παμε για άλλη μια λούπα μήπως φτιάξουν τα πράγματα;
    Last edited by Kelldorain; 14-05-2009 at 18:30.

raz smash Abruzzi's Avatar

Spoiler
    οχι οδυσσεια;btw καπου εδω να πω πως το προβλημα μου δεν ειναι με το στορυ...καθε αλλο...στο τροπο που παρουσιαστηκε εχω τις αντιρησεις μου

ολο λεω θα σκασω μεχρι να το ξαναδω αλλα δε κρατιεμαι...παρτε ενα ποστ σεντονι(κλασικα βαριεμαι να το συμαζεψω/διορθωσω και το αφηνω ως εχει)

ειναι σα να εχεις ενα σεναριο για 2ωρες που κοβει τη γη και να το παρουσιασεις με τον προχειροτερο τροπο...δλδ βαζεις τα φλασμπακ με τζεηκομπ και λοστις για να μας δειξεις τι;οτι απλα βρεθηκαν;καμια ατακα,κανενα χιντ...απλα παρε κεητ το κουτι του καμπαμαρου,να ζησετε και καλους απογονους,επ σαγιντ τι γινεται λολ τον ειπιε η δικια σου κτλ να χαμε να λεγαμε και να περνα η ωρα...που ειναι το ΓΙΑΤΙ,που ειναι τα τεραστια κονεξιονζ μεταξυ τους που τοσο ωραια εχεις παρουσιασει;

ηθελε το γαμημενο κατι παραπανω εκει...και σα να μην εφτανε αυτο παμε στην ηθοποιια...ενω ρε πουστη μου ξερουμε οτι αρκετοι απο αυτους το κατεχουν το γαμημενο,οι ερμηνιες ηταν πολυ κατω του αναμενομενου,με τρανταχτο παραδειγμα τον εμερσον που σκοτωνει τον τζεηκομπ σα παιδακι σε σκετσακι του δημοτικου γαμω το μουνι...(ειναι η φαση που εχω μεινει μαλακας και φωναζω μονος μου γαμησε γαμησε απο την ωρα που ειδα τον λοκ στο κουτι,ξεχναω τα παντα και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ακομη πιο επικη σκηνη αλλα...)

και μετα τι;δωστου μια στη φωτια και αρπαζει σαν χαρτι;δλδ περιμεναμε τοσο καιρο να δουμε τον τζεηκομπ για να φυγει τοσο ευκολα και γρηγορα;

και λες ινσιτνεντ και μας δειχνεις μονο την ασπρη εικονα οσαν αλλος σοπρανος γαμω;δωσε λιγο ακομα,feed us γαμω

και μιας και λεμε για το στορυ,ειδαμε απο το ξεκινημα του επ πως η ολη φαση με το 815 γινεται για χρονια/δεκαετιες/αιωνες με ενα αποτερο σκοπο(που ακομα δεν γνωριζουμε) με διαφορετικες φουρνιες ατομων καθε φορα...
    παντως το μπλακ ροκ και οι πειρατες εμειναν,δεν ηταν απλα στο λουπ του "ηρθαν,τσακωθηκαν,διαφθειρθηκαν" εγιναν εναν με την πλευρα τζεηκομπ και αυτο παλι για εναν λογο που δε γνωριζουμε ακομα

στον θανατο τζεηκομπ συμφωνω με ανχολι,ηταν προσχεδιασμενο απο τον ιδιο ωστε να σπασει κατι στην λουπα που χαλαει το αποτελεσμα.
    βεβαια πρεπει να μας πουν και το αν στο παιχνιδι αυτο ηταν και η νταρμα,ή αν απλα ηταν κατι το οποιο ο τζεηκομπ αφησε να υπαρχει για τους δικους του λογους(κατι σαν τον θανατο του οπου εγινε για να αλλαξει την ροη,πραγμα ομως που αποτι φανηκε δεν λειτουργησε σωστα-η νταρμα ε,οχι ο θανατος του-)

για την επομενη σεζον σκεφτομαι τα εξης:α)οι ιδιοι λοστις ξαναγραφουν την ιστορια ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και οχι οπως ειδαμε μεχρι τωρα ή β)οι λοστις γινονται το νεο μπλακ ροκ,οι νεοι ριτσαρντ και βοηθουν την νεα φουρνια που θα σκασει μυτη στο να παρει τις οριστικα σωστες αποφασεις

τα ρεστα μου στο σωστο ρισετ,δλδ πρωτη σκηνη εκτης σεζον:το ματι του τζακ

Spoiler
    Πάνοsch, κι εγώ πρόσεκσα και "προσγειώθηκα" λίγο με το ότι το επεισόδιο είναι λίγο πρόχειρο σαν εκτέλεση, αλλά ουσιαστικά αυτό ίσως και να οφείλεται στο ότι το κρου θέλει να το τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται κσέροντας πόσα επεισόδια θα είχαν ακόμα (γιαυτό γκάζωσε γενικά σεναριακά από 4η σεζόν και μετά), αλλά δε μπορεί ρε να μη σε ικανοποίησε στα όσα αφορούσαν το λοστ ως Μυθολογία/αγάλματα/αιγύπτιοι/λούπα-όχι-για-επιστημονικούς-λόγους-αλλά-γιατί-υπάρχει-κάτι-Ανώτερο/Ντέστινι/Καλό-Κακό. Γι' αυτό ήταν τεράστιο επεισόδιο, γιατί επανήλθαν όλα σε πόιντ οφ βιου πρώτης σεζόν, πάνω που αρχίσαμε να πιστεύουμε πως όλα θα εκσηγηθούν επιστημονικά και κσινίζαμε.

Υποπσιάζομαι πως το ποστ μου μπερνίζει. Κακή φάση.

farfetch'd Ace's Avatar

ρε παιδιά δε θα τα εξηγούσαν όλα επιστημονικά;

True Metal Warrior Loader's Avatar

(σόρυ για αυτό που θα ακολουθήσει αλλά δεν αντέχω να το ακούω άλλο πια)

ΟΧΙ

για ΑΛΛΗ μια φορά, ΟΧΙ

στη μέση της δεύτερης-τρίτης χρονιάς είπανε ότι "δεν έχουμε δείξει κάτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ που να μην εξηγείται επιστημονικά"
    Last edited by Loader; 14-05-2009 at 18:50.
    True Metal Or No Metal At All

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    Spoiler
    Πάνοsch, κι εγώ πρόσεκσα και "προσγειώθηκα" λίγο με το ότι το επεισόδιο είναι λίγο πρόχειρο σαν εκτέλεση, αλλά ουσιαστικά αυτό ίσως και να οφείλεται στο ότι το κρου θέλει να το τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται κσέροντας πόσα επεισόδια θα είχαν ακόμα (γιαυτό γκάζωσε γενικά σεναριακά από 4η σεζόν και μετά), αλλά δε μπορεί ρε να μη σε ικανοποίησε στα όσα αφορούσαν το λοστ ως Μυθολογία/αγάλματα/αιγύπτιοι/λούπα-όχι-για-επιστημονικούς-λόγους-αλλά-γιατί-υπάρχει-κάτι-Ανώτερο/Ντέστινι/Καλό-Κακό. Γι' αυτό ήταν τεράστιο επεισόδιο, γιατί επανήλθαν όλα σε πόιντ οφ βιου πρώτης σεζόν, πάνω που αρχίσαμε να πιστεύουμε πως όλα θα εκσηγηθούν επιστημονικά και κσινίζαμε.

Υποπσιάζομαι πως το ποστ μου μπερνίζει. Κακή φάση.

Spoiler
    ρε ναι δε διαφωνω,αλλα ας προσεχαν και λιγο...ας βαζαν λιγοτερη τολμη και γοητεια στη τελικη ωστε να γεμιζε το στορυ εποικοδομητικα και να μη χρειαζεται να βιαστουν για κατι

seattle 7 lebowski's Avatar

Σοκ , δεος και η τριχα καγκελο λεμε......
    Δε περιγραφω αλλο!

Spoiler
    Ε να που την πατήσαμε. Δεν είναι ρε παιδί μου ενα συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι μόνο η πάλη της επιστήμης και της θρησκείας. Είναι και η παλη του κακού με το καλό.

Αναφέρει ο εχθρός Τζέηκομπ :
    "Μια ζωή το ίδιο θα γίνεται".
    Που σημαίνει ότι η ανθρώπινη φυλή ειναι βουτηγμένη στην ίντριγκα στο ψέμα και δεν θα καταφέρει να βρεί το δρόμο της όσο κι αν εμεις επεμβαίνουμε.

Απο την άλλη ο Τζέηκομπ, πιστεύει στον ανθρωπο σαν ον, και ότι καποια στιγμή όλα θα ηρεμήσουν. Περιγραφει με λίγα λόγια τον Μπερναρντ και την Ρόουζ. Αυτοί οι δυο αναφερθηκαν για μενα σε ενα απο τα ζουμια της σειράς.
    Που οκ εμοιαζει λίγο χίπικο "Make Love, Not War" (εξάλλου θα μπορούσαν να είναι και οι διαμαρτυρόμενοι της υποθεσης, κοντρα στον πολεμο που στήθηκε 5 μίλια μακρυα τους)

Ολα αυτα δεν εχουν καποιο συγκεκριμενο σκοπό. Για μενα οι παραπανω παραγραφοι είναι ΕΡΜΗΝΕΙΑ που δίνει ο καθένας στα πραματα.

Λες Αμπρούτζι "Γιατί μας εδειχνε τον Τζέηκομπ και ποια είναι η σύνδεση".
    Και λέω: Μήπως αυτό να είναι ενα τεραστιο αντικείμενο της 6ης σεζον, όπου θα μας πλακώσουν στα φλασμπακς, για να μας δείξουν το πως αυτη η "θεότητα" (ω χριστέ μου που φτασαμε, να λεμε για θεότητες και αθάνατους) έστησε όλο αυτό το παιχνίδι???

Γιατι απο ότι καταλαβα καθε επίσκεψη ανθρώπων στο νησί, είναι ενα παιχνίδι (ενα στοίχημα μεταξυ Τζέηκομπ και Εχθρου) για την εκβαση της συμβιωσης των ανθρώπων πανω στο νησί.

Οι επισκέψεις των ανθρώπων:

1. Black Rock (Δεν ξέρουμε την εκβαση του κακού και των σκοτωμών)
    2. Αμερικάνικος Στρατός (Φέραν την μπόμπα, και ενοχλήσαν τους μόνιμους κατοικους)
    3. Dahrma (Πειραματα, εκμετάλλευση της ενεργειας του νησιού με φιλοδοξίες -Ακούσατε Ρατζίσκι πως τρεχαν τα σαλια του για την ενεργεια-)
    4. Oceanic (Δε χρειαζεται να ανφερω την ταραχη)
    5. Ajira

Αναφέρει ο εχθρός του Τζέηκομπ ότι περασε πολλα για να φτάσει στον στόχο του. Είναι αυτός που προετοίμαζε τον Λοκ απο την 1η σεζόν να γίνει αρχηγός και να τον φτασει ως εκεί. Είναι αυτός μέσα στην Καλύβα που (μου κανει τώρα πιο πολύ για Κρίστιαν -Καπου υπάρχει ενα καρέ απο την καλύβα που δείχνει ασπρα αθλήτικα παπουτσια με κορδόνια, ίδια με αυτα που εβαλε ο Τζάκ στον πατερα του όταν πεθανε-)ο οποίος δίνει τροφή στον Λοκ για να πιστεψει σε κατι ανωτερο κι ετσι σιγα σιγα να γίνει ο αρχηγός.

Και ρωτάει τώρα καποιος: "Μα γιατι δεν επαιρνε οποιαδήποτε αλλη μορφη καποιου πεθαμένου να παει και να σκοτωσει τον Τζέηκομπ"
    Και απαντώ: "Είναι προφανές ότι κατι τον εμποδίζει απο τον να τον σκοτώσει. Οπότε χρειάζεται καποιον ο οποίος "Θα του τα είχε μαζεμένα". Ο Μπεν ήταν ενα καλό θύμα. Ας σκεφτούμε ποσα εχασε για τον Τζέηκομπ. Απο την άλλη ενα "What about You" δεν είναι αρκετο για να κανεις φόνο. Ο Τζέηκομπ δεν ειπε κατι κακό, δεν είπε τίποτα. Δεν είπε για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτα. Τέλοσπαντων "σκοτώθηκε".

Ενα άλλο σημείο που θέλω να σταθώ είναι το φινάλε. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στον τέλος δεν πυροδοτείται η βόμβα. Απλα περναμε σε αλλη μια και τελευταια ΛΑΜΨΗ και time travel όπως ακριβώς συνεβει όταν ο Ντεσμοντ γύρισε το Κλειδί. Η τελευταία λοιπόν λάμψη θα βάλει τα πραματα νομίζω στη θέση τους κλείνοντας μια για παντα το θέμα time travel. (Ελπίζω τουλαχιστον γιατι αλλιώς θα μας καεί τοκεφαλι)

Δηλαδη δε γίνεται όλοι οι σημαντικοι χαρακτήρες να σκοτώνονται σε ενα μεγαλο σκηνικό (Βλέπε θανατος Εκο, θανατος? Τσάρλυ, θανατος? Μάικλ).

Επίσης καποιος είπε:

-Γιατι θα βάλεις τη μπόμπα Τζακ?
    -Για να πηδαω την Κέητ.

Ε σόρρυ αλλα αυτό το σημείο για εναν ανθρωπο που υποτείθεται ότι βρήκε το στόχο του και το πεπρωμενο του, το να θέλει απλα να τους τιναξει όλους για να γαμάει την Κέητ είναι ΠΙΠΑ ΜΕΓΑΛΗ.

Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

Σόρι παίδες δε διαβάζω τα σποιλεροτέτοια σας, απλά να καταθέσω ότι παίζει να ήταν το χειρότερο επ που έχω δει στο Λοστ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Oompa loompa Roswell47's Avatar

Τι λες ρε Ολανδέ κ εσύ.

ε τι να λεει,σαν επ. ηταν οντως κακο

anyway το ξαναειδα και μπορω να πω πως τωρα το χαρηκα περισσοτερο,αλλα εμμενω σε οτι εγραψα στο σεντονι ποστ

α και

Spoiler
    ασπρο logo λοστ,το αντιθετο του μαυρου

ειμαι σιγουρος 100% πως θα γινει αυτο που εγραψα τελευταιο στο σεντονι,γουινκ γουινκ

και ναι...δε μπορω να περιμενω