Steel Assassin, μπερδεύτηκες λίγο στη προηγούμενη σελίδα και έκανες λίγο μπάχαλο.

1) Ο Fandangoς ανέφερε το γεγονός ότι μπαίνει ο α' τρουμέταλλος σε θρεντ ηλεκτρονικοπερίεργα και είπε τη πίπα του ίσα για το μέταλ της υπόθεσης. Αυτό ενοχλεί, όπως θα ενοχλούσε κι εσένα να μπαίνει κάποιος σε 80ς χέβυμέταλ θρεντ και να σου λέει πόσο ξεπερασμένα και μαλακίες και μπλαμπλα είναι αυτά. Ναι ή όχι;

2) Η Χ είπε απλά τι θα βόλευε αυτήνα για να δικαιολογήσει γιατί θέλει ξεχωριστά φόρουμς. Δεν την ενδιαφέρει το μέταλ οπότε δε θέλει να υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει κατα λάθος ένα μέταλ θρεντ. Προφανώς και υπάρχει η πιθανότητα και το ξέρει, απλά θα προτιμούσε να την εξαλείψει μιας και θα τη βόλευε καλύτερα. Καθαρά προσωπική της θέση. Ναι ή όχι;

Το 1) είναι άσχετο με το 2) και αυτό που εξηγούν τόση ώρα είναι πως αυτό:

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
Πάντως δάσκαλε, γιατί δεν ξέρεις να διαβάζεις...

Quote Originally Posted by fandango View Post
προσπαθουν εδώ και πόσες σελίδες να εξηγήσουν κάτι πολύ απλό στον ρούθλες, αλλά αυτός δεν νιώθει. αντε να προσπαθησω κι εγώ.

ρουθλες παλικαρι μου, αυτοί που παραπονιούνται για τους λαδωμενους πολεμιστες και τους ξεκιολιασμενους αρουραιους, το κανουν γιατι τους εχουν σπασει τα παπαρια επειδη τα βλέπουν σε ΑΣΧΕΤΑ τόπικς.
Όταν βγαίνει μια και λέει "ανοίγω ένα άγνωστο θρεντ με άγνωστο σε μένα τίτλο στο μιούζικ δισκάσιον και ξενερώνω που στο μιούζικ δισκάσιον ενός μέταλ φόρουμ βλέπω πράγματα περί μέταλ, σε ένα θρεντ που μου ήταν άγνωστο", ε η λογική λέει πως 1+1 κάνει δύο και πως οι πιθανότητες να δεις σε κάτι άγνωστο σε σένα εδώ μέσα κάτι σχετικό με μέταλ είναι μεγάλες...μπλαμπλα
είναι άκυρο, μιας και απαντάς στον fandango γι αυτό που είπε η Χ.

Ξαναδιάβασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο.