Εγώ τα είπα, χέστηκα κι αν χωριστούν, χέστηκα κι αν δεν χωριστούν.

Πάντως δάσκαλε, γιατί δεν ξέρεις να διαβάζεις...

Quote Originally Posted by fandango View Post
προσπαθουν εδώ και πόσες σελίδες να εξηγήσουν κάτι πολύ απλό στον ρούθλες, αλλά αυτός δεν νιώθει. αντε να προσπαθησω κι εγώ.

ρουθλες παλικαρι μου, αυτοί που παραπονιούνται για τους λαδωμενους πολεμιστες και τους ξεκιολιασμενους αρουραιους, το κανουν γιατι τους εχουν σπασει τα παπαρια επειδη τα βλέπουν σε ΑΣΧΕΤΑ τόπικς.
Όταν βγαίνει μια και λέει "ανοίγω ένα άγνωστο θρεντ με άγνωστο σε μένα τίτλο στο μιούζικ δισκάσιον και ξενερώνω που στο μιούζικ δισκάσιον ενός μέταλ φόρουμ βλέπω πράγματα περί μέταλ, σε ένα θρεντ που μου ήταν άγνωστο", ε η λογική λέει πως 1+1 κάνει δύο και πως οι πιθανότητες να δεις σε κάτι άγνωστο σε σένα εδώ μέσα κάτι σχετικό με μέταλ είναι μεγάλες.

Δεν είναι ΑΣΧΕΤΑ τόπικς. Είναι άγνωστα. Ετυμολογική ανάλυση κλπ ξέρεις να κάνεις φαντάζομαι, δες τι σημαίνει. Να ήταν το παράπονο για τα άσχετα τόπικς να πω πάσο. Αλλά δεν ήταν.

Και για να στο κάνω λιανά με παράδειγμα. Ανοίγει ένα θρεντ με τίτλο Chozzen Phate πχ. "Ω θεοί" σκέφτεται κάποιος, "ανορθόγραφος τίτλος, παίζει να είναι τίποτα τρελό προγκ ροκ ξέρω γω" ή για "τεχνικές πρεξίματος με βελονάκι"(!), το ανοίγει όλο περιέργεια και χαρά και βλέπει θρεντ για αλήτες μαλλιάδες χεβιμεταλάδες(οκ, και λίγο προγκ, αλλά κυρίως us power) και ξενερώνει, ποιος του φταίει; Το κεφάλι του το ηλίθιο προφανώς φταίει που βλέπει στο ER κάτι άγνωστο στον τίτλο(μην μου πεις πως τους ήξερε τους chozzen phate) και περιμένει αυτό το θρεντ να μην είναι σχετικό με μέταλ σε ένα μέταλ φόρουμ.

Τώρα πλιζ, μη μου σκοτίζετε τον πούτσο πια, μάθετε 10 γαμημένες ελληνικές λέξεις τι σημαίνουν, σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε και μη ζητάτε και τα ρέστα όταν λέτε μαλακίες. Φιλικά πάντα.