Παιδιά να πω και γω τη γνώμη μου πριν συνεχίσω το τρολλάρισμα στο υπόλοιπο φόρουμ.

Όπως περίτρανα αποδεικνύει και το ηλεκτρονικοπερίεργο θρεντ, στο οποίο έχουν μπει γύρω στους 100 τρουμέταλλους και άλλα τόσα τρολλς, το ηαρ μας είναι ένα φόρουμ που οι περισσότεροι διαβάζουν σχεδόν τα πάντα, ανεξάρτητα από τον τίτλο του θρεντ. Αν νομίζετε ότι οι ραπαράιας του φόρουμ θα βλέπουν στον τίτλο "Duran Duran" και θα λένε "α, αυτό δε με ενδιαφέρει, δε το διαβάζω, ας δω τι λένε στο "true fucking metal warriors sodomize the indie queen" θρεντ", ε είστε λίγο γελασμένοι.

Αν το θέμα πάει στο "θέλουμε περισσότερο moderating", πέρα από γελασμένοι είστε και τρομαχτικοί.

Αν πάλι το ηαρ σας φαίνεται δυσβάσταχτο, πέρα από τη λύση του εξμποξ, ναι, υπάρχουν και άλλα φόρουμζ, τελευταία φορά που κοίταξα τα περισσότερα ήταν δωρεάν.

Τέλος, δεν είμαι στο ΒΡΑΚΙ του ντράγκονλορντ για να ξέρω τι σκέφτεται για το ηαρ, αλλά όπως το κόβω οι εποχές που ήθελε/θέλαμε_και_οι_υπόλοιποι το ηαρ να γίνει το μεγαλύτερο φόρουμ στον κόσμο και να έρχεται συνεχώς νέος κόσμος και να κάνουμε νέες γνωριμίες και ηαρ μίτινγκς και να γαμάμε πρώην μεταλλικών φιλαρακίων μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.