εδώ φοβόμαστε να ανοίξουμε ένα τόπικ στο Forums Help/Suggestions κ είμαστε οφ τόπικ για πόσες σελ., θα ανοίγουν περσότερα τόπικς με την αλλαγή?
μακάρι..
συνεχίστε
εδώ φοβόμαστε να ανοίξουμε ένα τόπικ στο Forums Help/Suggestions κ είμαστε οφ τόπικ για πόσες σελ., θα ανοίγουν περσότερα τόπικς με την αλλαγή?
μακάρι..
συνεχίστε
I must have some booze. I demand to have some booze
Προσωπικα δε μ'ενδιαφέρει αν θα γίνονται περισσότερα πόστς ή αν θα προσελκύσει το φόρουμ κόσμο ή οτι να'ναι.
Το θέμα είναι καθαρά πρακτικό. Να βλέπεις ξέρω γω τόπικ με άγνωστο τίτλο και μπαίνοντας όλο περιέργεια και χαρά μέσα να μη σκάνε απο παντού πόστς με ημίγυμνους ΑΝΤΡΕΣ με λεοπάρ στρινγκάκια και σπαθιά και η οσμή ΙΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ, αλλά πράγματα που ίσως σ'ένδιαφέρουν, ή που τουλάχιστον δε σε κάνουν να κάνεις![]()
Που να δεις χαρά που κάνουν άλλοι όταν βλέπουν ψυχεδέλειες για πρεζάκια. Η καλύτερή τους!
Ειδικά αν αναλογιστείς ότι είπε ο φθόγγον.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
πάρτε 'δω τύπο.
i need feminime venoms in order to function with the system.
χαχα, εγώ μου φαίνεται θα βάλω τον τύπο αυτό στη μέση για άβαταρ
![]()
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Δεν πήγαινε σε σένα μινμίν, στην ντράμσικ πήγαινε. Μην αρπάζεσαι. Το ποστ σου το έγραψες δευτερόλεπτα πριν πατήσω σαμπμίτ εγώ.
Απλά σχολιάζω πόσο αστείο είναι(για να μην πω ηλίθιο) να ανοίγεις ένα φόρουμ σχετικά με το metal και να αηδιάζεις γιατί βλέπεις πράγματα για heavy metal. Ε ναι, εδώ μέσα πρέπει να περιμένεις να δεις λαδωμένους τύπους με σπαθιά, ξεκοιλιασμένους αρουραίους, τύπους με κορψπέιντ να κρατάνε τραγοκέφαλα και ξεχασμένους αφάνες στο ντουλάπι του χρόνου με περισσότερες σφαίρες τριγύρω τους από όσες καδένες φορά ο Mr T.
Αν αυτό σου χαλά την αισθητική, τι να πω; Τράβα στο φόρουμ το κοσμοπόλιταν ή της Βέφας Αλεξιάδη.
Δεν άνοιξα εγώ το ER!!!
"If I had my way, I'd have all of you SHOT!"
![]()
οχι σε θρεντς ασχετα με το μεταλ γαμω την παναχαικη μου!!!...ποσο πιο απλο??
θελω να κανω καμια παρουσιασις μπαντας/δισκου και το σκεφτομε αν αξιζει να κουρασω τα δαχτυλα μου για να ερθει και να την γαμησει ο καθε γυψοσανιδας τρουμεταλλος
antimusic δεν είναι πρόβλημά μου αν οι μπάφοι της θολώνουν την κρίση.
Κατά τα άλλα, κάντε ότι θέλετε. Θρεντ για το νέο album της Θώδη από το τρελάδικο(αλά Βαργκ); Κάντε το. Απλά ξαναλέω αυτό που είπε ο φθόγγον. Κατά βάση αυτό το φόρουμ για heavy metal είναι. Έτσι ξεκίνησε πριν πόσα χρόνια. Το αν χάλασε ή όχι με το πέρασμα του χρόνου είναι άλλη ιστορία, αλλά μην περιμένεις ξαφνικά να μην υπάρχουν μεταλάδες εδώ ή να μην βλέπεις το εξώφυλλο του into glory ride. Γιατί για πολλούς(όχι μόνο για μένα) είναι το καλύτερο heavy metal album που υπάρχει, so guess what!
Και δείτε το και από την καλή πλευρά. Κανένας από τους heavymetalάδες δεν είναι τόσο ηλίθιος ή λόου-λάιφ για να κάνει χέβιμέταλγκρίλ ακάουντς ώστε να μπαίνει στα θρεντ σας.![]()
Αφού είναι άγνωστο, πώς προεξοφλείς πως δεν θα έχει σχέση με metal;
Λες γιατί αυτό είναι ένα metal forum(ας πούμε); Δε βγάζει και πολύ νόημα ότι λέτε, αν θα έπρεπε να περιμένεις κάτι μπαίνοντας όλο περιέργεια και χαρά θα έπρεπε να είναι "ημίγυμνοι ΑΝΤΡΕΣ με λεοπάρ στρινγκάκια και σπαθιά και η οσμή ΙΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ".
Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε ε;
ΥΓ: Αν μιλάτε γι'αυτό το θρεντ, σόρι, αλλά εδώ και πόσες σελίδες πρέπει να γίνει σπλιτ σε άλλο θρεντ. Άρα φαντάζομαι αφού έχει γίνει ήδη ντιρέιλ, μπορώ να πω κι εγώ την άποψή μου παρά να περιμένω μέχρι να γίνει το σπλιτ κλπ κλπ κλπ, έτσι;
ΒΛΗΤΟ.
Σ'αυτή τη φάση το φόρουμ έχει μέταλ και μη μέταλ θρέντς και κάθε τόσο ανοίγονται νέα. Μπαίνοντας λοιπόν σε ένα άγνωστο θρεντ, όπως έχουν τα πράγματα, πολύ συχνα πέφτω ΣΕ ΣΕΝΑ και τα ΤΡΟΥ ΦΑΚΙΝ ΜΕΤΑΛ ΙΝ ΧΑΛΦΟΡΝΤ ΓΟΥΙ ΤΡΑΣΤ φιλαράκια σου. Αν γίνει διαχωρισμός, θα μπαίνω σε ένα ΜΗ ΜΕΤΑΛ φόρουμ, οπού αυτό δεν θα συμβαίνει.
Νομίζω ήμουν σαφέστατη.