άχου, εγώ σας συμπαθάω και τις 2, αλλά εδώ είμαι με Χ. Είναι ένα λυπηρό συμπέρασμα βγαλμένο μέσα από τη ζωή (δάκρυα, μάρθα βούρτση, Αντρική Φιλία και άλλα αντίστοιχα). Ρε γαμώτο, τόσο εγώ, όσο και οι 2 κοντινότερες φίλες μου (και οι μόνες γυναίκες που μπορώ να εμπιστευτώ 100% και αγαπιόμεθα και οι σχέσεις μας έχουν αντέξει δεκαετίες προβλήματα ξενιτιές και καμία δεν έχει θελήσει να φάει γκόμενο άλλης κλπ) έχουμε ζήσει απίστευτα πράματα από άλλες 'φιλενάδες', από πιο μικρά μέχρι πραγματικά σοβαρά. Καμιά φορά παραμυθιάζεσαι, ότι οι άνθρωποι στο μικρόκοσμό σου θα είναι καλοί, γι' αυτό δεν ανήκουν και στη μάζα, αλλά τελικά δεν αρκεί να ακούτε τα ίδια συγκροτήματα ή να διαβάζετε τα ίδια βιβλία για να είσαι ασφαλής. Εδώ καμιά φορά δεν αρκεί να έχεις σχέση 20 χρόνων. Δεν ξέρω αν μαζί με τις άλλες διαφορές στη νοοτροπία, μια ακόμη διαφορά μεταξύ αντρών και γυναικών είναι ότι η γυναίκα θεωρεί σωστό το να είναι μια διπρόσωπη καριόλα. Το ερευνάω ακόμη. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει για όλες (μπορώ να σκεφτώ περίπου πέντε για τις οποίες δε θα το έλεγα, αν και με επιείκια), αλλά είναι τρομακτικά πολλές οι περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί και συνεχίζουν να εμφανίζονται. Άμα είσαι γυναίκα ποτέ δε βαριέσαι!
Πάντως αυτά περί αντρικής φιλίας είναι αστεία πράματα
αυτά με το οφφ τόπικ, παρακαλώ συνεχίστε