Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
tous edeikse poios einai o mpampas tous 8arrw.
ante meta na parei o epomenos diagonizomenos auto to mikrofono
satan was a lez
μια φορα κι εναν καιρο ηταν η budweiser!
και μετα ηρθε κι η δελτα!
![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Λοιπόν. Ελπίζω να μην έχει ποσταριστεί.
Κ Λ Α Μ Α
ΜΑΗ ΓΚΟΝΤ, ΚΟΝΤΡΑΣΤ!!1!
Σας ξορκίζω, δείτε και τα άλλα.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΡΑ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Είναι ο θεός μου.-
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
ela re sy pixies, den to sxoliasame gia na mi stenaxore8ei.
satan was a lez
Βλέπουμε αλλιώς τις σελίδες θαρρώ και δεν είχα και σκοπό να σου φάω τη δόξα. Με στεναχώρησες βαθιά.
"μπατ ιτσ νοτ δατ ιζι!
ααααααμμμμμμμ
ιτσ νοτ δατ ιζι"
γελαει ο ρωσος
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ