εγώ γενικά δεν την παλεύω να συναναστρέφομαι με τις πρώην μου, πόσο μάλλον να μου σκάσει και κανας φίλος και να μου πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, η να μου πουν ότι το να έφερε τ'άλλο και τα δυο το πρόσωπο....
από πρώην και νυν γκόμενες φίλων, δεν έχω γνωρίσει καμμία ποτέ που να σκέφτηκα "θεε μου αυτή είναι η κοπέλα των ονείρων μου", οπότε σε γενικές γραμμές ισχύει το "τόσες γκόμενες υπάρχουν, γιατί να διαλέξεις αυτήν;"
Την μόνη μαλακία που είχα κάνει την είχα κάνει με νυν γκομενα φίλου μπροστά του, αλλά ήμουν μικρός και έννοιωθα μόνος....λολ. μάλλον δεν θα ξαναδιάλεγα να κάνω κάτι αντίστοιχο πλέον πάντως. ετσι ftr (όχι ότι σας νοιάζει και ιδιαίτερα δλδ) με το παλικάρι είμαστε ακόμα μια χαρά και τα σπάμε (αν και λίγο πιο σπάνια, λόγω απόστασης πλέον)
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
αχαχαχαχαχα
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
mono 13 selides vlepw
wraia
loipon uposxesh
paw gia xesimo
molis epistrepsw, diavazw tis 13 selides kai sas lew ta dika mou ante na kanw allo ena mnhmeiwdes post. stay tuned. axizei
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
polyamory? Τι σημαίνει αυτό?
Νταξ, ο καθένας έχει την οπτική του προφανώς, αλλά το ότι ακριβώς ο καθένας έχει την οπτική του, δεν σημαίνει ότι μπορείς να πεις ότι ο άλλος πιστεύει μαλακίες. Δεν μιλάμε για πολιτική ε.
btw, αν ερχόταν η γκομενα σου και σου έλεγε, "σήμερα έκανα το καλύτερο πλακομούνι εβερ!!!!!111!11!!`", πως θα σου φαινόταν?
Kill the wise one!
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την κλειστομυαλιά μερικών.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, το '86 πρέπει να ήταν, μόλις είχε χωρίσει ένας κολλητός μου έπειτα από 4 χρόνια σχέσης. Τρελά κολλημένος ο Μιχάλης, όλη μέρα για την Σωσώ μιλούσε. Αλλά αυτή τον χώρισε γιατί απότι έλεγε του άξιζε κάτι καλύτερο, αν και μεταξύ μας, νομίζω ότι απλά είχε βαρεθεί. Δεν ήταν και κανας ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ο Μιχάλης εδώ που τα λέμε.
Τελοσπάντων, ήμασταν ένα βράδυ με το Μιχάλη έξω και τα πίναμε και μου έλεγε τον πόνο του, ότι η ζωή του δεν έχει νόημα πια κτλ, ξέρετε τώρα, τα κλασικά. Και του απαντάω με ειλικρίνεια που μόνο σε ένα πραγματικό ΦΙΛΟ θα μπορούσε να μου βγει "Στενοχωριέμαι που χωρίσατε με τη Σωσώ γιατί θα χάσουμε επαφή και δε θα μπορέσω να τη ΓΑΜΗΣΩ". Με κοίταξε στα μάτια με ένα περίεργο ύφος που δεν κατάφερα ποτέ να αποκωδικοποιήσω και μου απάντησε "Κάνε ό,τι θες μωρέ μαλάκα, να και το τηλέφωνο της". Και σηκώθηκε και έφυγε εντελώς ξαφνικά, σα να τον τσίμπησε sabbattack.
"ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ". Το πιάσατε ε;
Ε την πήρα τηλέφωνο (δεν υπήρχαν τα email τότε) και για 6 μήνες γαμιόμασταν ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Και όλα αυτά εν γνώσει του φίλου μου, που κάποιος του το είπε, γιατί έκανα καιρό να τον δω, είχε πήξει στη δουλειά απότι έλεγε.
Και μετά μου λέτε για ταμπού και μαλακίες. Αν ο άλλος είναι ΦΙΛΟΣ σου θα σε καταλάβει και θα χαρεί με τη χαρά σου, εγώ αυτό ξέρω.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
το σιγκνατσουρ του φανισμεντ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
γιατι ρε πηδιοσασταν μονο 6 μηνες?
μηπως ηρθε μετα της σωσαρας το χαρτι να παρουσιαστει![]()